ForResult – online marketing partner

Webshop strategie

Om je webshop naar een hoger niveau te tillen is een goede strategie een vereiste. Een goede strategie gaat je helpen stappen te zetten om meer bezoekers naar de website te krijgen en het aantal conversies te laten stijgen.

Gezien bij:
RTL4 logo
NOS logo
Editie NL logo
Volkskrant logo
RTL4 logo

Hulp bij jouw strategie

Ondernemers laten vaak kansen liggen om door te groeien. Dat is zonde aangezien de potentie er vaak wel is. In dit geval kun je het best de hulp van een specialist inschakelen. Die kan je een zet in de goede richting geven om meer resultaat te behalen.

Webshop strategie

Marketing specialist ForResult

De specialisten bij ForResult hebben de kennis en ervaring in huis om jouw webshop te laten groeien. Samen met jou leggen we de basis voor een goede webshop strategie en werken toe naar een goed en duurzaam resultaat.

Onze bewezen ForResult aanpak:

Analyse webshop

We starten altijd met een uitgebreide analyse van de webshop. Hierbij beoordelen we of de basis volstaat of dat er nog mogelijkheden zijn de webshop te optimaliseren.

Kansen bepalen

Daarna bepalen we waar kansen liggen en stellen onze doelen hierop af. Hierin zijn we eerlijk en transparant.

Webshop strategie

Als laatst bepalen we de strategie voor de korte en lange termijn. Zo passen wij SEA toe om snel meer bezoekers naar de webshop te leiden en kunnen we met SEO duurzame resultaten behalen.

Webshop strategie

Hoge posities voor Eigenwijze Reizen.

Eigen-Wijze Reizen uit Enschede startte een tijd geleden de samen werking met ForResult. Inmiddels hebben zij mooie resultaten weten te behalen:

  • Top posities in Google
  • Meer bezoekers
  • Flinke stijging van het aantal boekingen

Ook online groeien?

Neem contact op!

Veel gestelde vragen:
Vragen en twijfels bij het promoten van je webshop

Dat begrijpen wij heel goed. Toch kun je niet om Google heen. Wat wij wel doen is een goede basis creëren voor je webshop. Met een goed fundament hebben Google-updates weinig of geen effect op je online resultaten en blijft je webshop stabiel.

Het kan zijn dat je eerder een slechte ervaring heeft gehad met een andere partij. Dat is natuurlijk vervelend. Wij spreken vaak bedrijven die gelokt zijn met loze beloftes en daarna van de koude kermis thuiskomen.

Wij doen het op veel punten anders dan andere online marketing bureaus. Wij bij ForResult houden van realistische doelstellingen. Wij doen geen loze beloftes en zijn eerlijk over de haalbaarheid van je doelen. Wat ForResult ook onderscheidt van andere partijen is dat wij onze strategie in zetten op de korte maar ook op de lange termijn. Zo gebruiken wij geen simpele trucjes om maar zo snel mogelijk onhoudbare resultaten te zien maar leveren we kwaliteitswerk. Daarmee werken we aan een stevig fundament wat op de lange termijn ook resultaten op zal leveren. Hierdoor werken we met veel klanten al jaren samen aan hun groei.

Vraag je je af wat ForResult voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op Dan bespeken we wat we voor jou kunnen doen. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Ook meer resultaat?

Neem contact op met ons en we bespreken hoe wij jou kunnen helpen om je online onderneming te laten groeien!

Liever bellen of een e-mail? Geen probleem! We denken graag met je mee. Je kan ons bereiken via:

Bel: 053 43 44555
Mail: info@forresult.nl

Neem contact op!

    Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

    Kies een vorm van contact