ForResult – online marketing partner

E-commerce strategie

Bent u eigenaar van een webshop maar lukt het niet om bezoekers te trekken? Of valt het tegen om deze bezoekers om te zetten in klanten? Dan wordt het tijd om de e-commerce strategie te verbeteren!

Gezien bij:
RTL4 logo
NOS logo
Editie NL logo
Volkskrant logo
RTL4 logo

E-commerce strategie bepalen

Succesvolle toepassing van e-commerce marketing vergt veel kennis. Wanneer je niet de kennis of ervaring in huis hebt om succesvol marketing middelen in te zetten zal op termijn de omzet dalen of stagneren en de groei van de onderneming belemmerd worden. Dit moet je kosten wat het kost zien te voorkomen.

E-commerce strategie

E-commerce marketing bedrijf ForResult

ForResult kan jou helpen bij het bepalen en uitvoeren van de e-commerce strategie. Wat we precies doen? Dat lees je hieronder!

Onze bewezen ForResult aanpak:

1. Analyse webshop

We beginnen met een analyse van de huidige webshop. Daarbij kijken we onder anderen naar de basis van de website en beoordelen we of er nog kansen zijn dit te optimaliseren.

2. Kansen in kaart brengen

Daarna gaan we bekijken waar de kansen liggen voor jouw webshop. Hierbij verdelen we onze aandacht over zowel kleine makkelijk haarbare doelen als meer ambitieuze doelen.

3.E-commerce strategie bepalen

Als laatst bepalen we de e-commerce strategie op de korte- en lange termijn. Gebruikelijk passen wij SEA toe om snel meer bezoekers naar je website te leiden. Om op de langere termijn houdbare resultaten te behalen passen wij SEO toe.

E-commerce strategie

Top 3 posities voor Eigenwijze Reizen.

Eigen-Wijze Reizen uit Enschede is al jaren klant bij ForResult. Dankzij de expertise en ervaringen van ForResult domineert Eigen-Wijze Reizen de top 3 in zoektermen als: ‘fietsvakanties’ en ‘wandelvakanties’. 

 Eigen-Wijze Reizen eindigd zelfs met diverse zoektermen boven grote concurrenten als TUI en SNP (ANWB). Dit levert niet alleen veel bezoekers op maar ook enorm veel boekingen. 

Ook online groeien? Neem contact op!

Veel gestelde vragen:
Vragen en twijfels bij het promoten van je webshop

Dat begrijpen wij heel goed. Toch kun je niet om Google heen. Wat wij wel doen is een goede basis creëren voor je webshop. Met een goed fundament hebben Google-updates weinig of geen effect op je online resultaten en blijft je webshop stabiel.

Het kan zijn dat je eerder een slechte ervaring heeft gehad met een andere partij. Dat is natuurlijk vervelend. Wij spreken vaak bedrijven die gelokt zijn met loze beloftes en daarna van de koude kermis thuiskomen.

Wij doen het op veel punten anders dan andere online marketing bureaus. Wij bij ForResult houden van realistische doelstellingen. Wij doen geen loze beloftes en zijn eerlijk over de haalbaarheid van je doelen. Wat ForResult ook onderscheidt van andere partijen is dat wij onze strategie in zetten op de korte maar ook op de lange termijn. Zo gebruiken wij geen simpele trucjes om maar zo snel mogelijk onhoudbare resultaten te zien maar leveren we kwaliteitswerk. Daarmee werken we aan een stevig fundament wat op de lange termijn ook resultaten op zal leveren. Hierdoor werken we met veel klanten al jaren samen aan hun groei.

Vraag je je af wat ForResult voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op Dan bespeken we wat we voor jou kunnen doen. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Ga voor resultaat

Jouw webshop ook laten groeien? Neem contact met ons op zodat we kunnen bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Liever bellen of een e-mail? Geen probleem! We denken graag met je mee. Je kan ons bereiken via:

Bel: 053 43 44555
Mail: info@forresult.nl

Neem contact met ons op!

    Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

    Kies een vorm van contact