ForResult – online marketing partner

Tarieven 2023

Voor je online marketing heb je een betrouwbare en voorspelbare partner nodig. Dat snappen we. Daarom zijn onze dienstverlening en prijzen al jaren stabiel. Echter leven we in bizarre tijden met een inflatie van ruim 14%. Ook bij ons zijn de afgelopen periode verschillende kosten gestegen. Daardoor zijn we genoodzaakt een aantal tarieven aan te passen. We informeren je graag tijdig. Hieronder lees je de details.

Wijzigingen per 1 januari 2023

De afgelopen periode zijn veel van ons kosten gestegen. Bijvoorbeeld hosting,, door hoge energieprijzen. Ook heeft de hogere dollarkoers effect op onze SEO-tools en bijvoorbeeld buitenlandse domeinnamen. En graag houden we onze medewerkers warm, thuis en op kantoor.

Per 1 januari 2023 gaan een aantal tarieven wijzigen. Hieronder overzichtelijk alle wijzigingen op een rij:

Domeinnamen:

  • De registrars verhogen hun prijzen, daarom een kleine wijziging:
    Voor .nl / .eu / .be / .de domeinen wordt de jaarlijkse bijdrage + 2,-.
  • Domeinen buiten de EU worden duurder en in dollars betaald, daarom ook een wijziging:
    Voor .com / .net / .org / en overige wordt de jaarlijkse bijdrage + 5,- .

Hosting en service:

  • Door stijgende energietarieven stijgen de tarieven van hosting met 2,- / maand.
    Nb. De hosting van ForShops webshops hebben we gelijk weten te houden.
  • De korting bij het jaarabonnement van onze strippenkaart wordt iets lager, al gekochte credits houden hun waarde. ForResult-ServiceCredits

SEO-pakketten:

We hebben onze SEO-pakketten licht aangepast. Daardoor kan het zijn dat je een paar tientjes per maand meer betaalt, of de uren licht wijzigen.
Download het volledige overzicht met SEO pakketten 2023. Daar staat de inhoud en bijbehorende tarieven van het pakket wat je bij ons afneemt.

Overige tarieven:

Voorlopig kunnen we onze overige tarieven ongewijzigd laten. We doen ons best om onze diensten ook in 2023 voor jou betaalbaar te houden, daarom hebben we weloverwogen enkele prijzen aangepast en geen algehele prijsverhoging doorgevoerd. Mocht je vragen hebben, laat het ons dan weten.

Tarieven 2023
team forresult

Wij staan voor je klaar

Ook in 2023 staan we als online marketing partner voor je klaar om je verder te laten groeien. Met een aantal frisse koppies, geïmplementeerde nieuwste ontwikkelingen en nog meer kansen om te pakken. Wij zijn al hard aan het werk om de nieuwe plannen voor jouw groei uit te werken. Nieuwsgierig waar jouw kansen liggen en hoe we samen van 2023 een succesvol jaar gaan maken? Je kan ons altijd bereiken per mail en telefoon. Ook je vragen over de nieuwe tarieven beantwoorden we graag.