ForResult – online marketing partner

Subsidie online marketing |
MKB-voucher

Advies over je digitale (online) strategie met online marketing of een website of webshop laten maken? Dat kan nu met de MKB-voucher van de provincie Overijssel. Als online marketing partner voor het MKB helpt ForResult je hier graag bij.

Let op – Het subsidiebudget is beperkt, dus vraag snel aan!

Hoe werkt de subsidie?

De innovatie voucher voor het MKB vraag je eenvoudig aan op de website van de provincie Overijssel. Hiervoor heb je een offerte nodig van een bureau. Vanuit ForResult krijg je alle benodigde documenten en informatie aangeleverd om je aanvraag compleet te maken.

De garanties van ForResult:

 • Geen subsidie? Dan ben je niets verplicht
 • We ondersteunen bij de aanvraag
 • Alles vooraf duidelijk en inzichtelijk

Voorlopig is deze subsidie verlopen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken voor jouw bedrijf.

Gebruik de MKB-voucher!

  Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

  Kies een vorm van contact

  Voor wie is de subsidie?

  De subsidie geld voor alle Overijsselse mkb-ondernemingen. Dat kunnen bouwbedrijven zijn, maar ook detailhandel (winkeliers) die willen investeren in innovatie / digitalisering.

  Het belangrijkste doel is dat de ondernemer de eigen organisatie wil ontwikkelen. Daarmee draagt hij / zij bij aan een innovatieve Overijsselse economie en aantrekkelijke leefomgeving.

  Er is 1 vereiste:

  • U moet een vestiging in Overijssel hebben

  Mogelijkheden met de digitaliseringsvoucher

  Vanuit de provincie is de subsidie beschikbaar gesteld voor ondersteuning bij het digitaal bereiken en bedienen van klanten. Iets dat in deze tijd, maar ook in de toekomst een waardevolle toevoeging is. Daarnaast wordt onderscheid gemaakt in twee activiteiten.

  1. Aanschaf van producten of diensten ter ondersteuning van nieuwe verdienmodellen of digitale dienstverlening en verkoop. Bijv. advisering over digitale strategie (hoe kan je groeien door inzetten van online?). De maximale subsidie is 2500,-
  2. Onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en productieprocessen of het verbeteren hiervan door toepassing van innovatie. Bijv. advisering in ontwikkeling van websites en webshops. De maximale subsidie is 10.000,-

  Benieuwd of jouw behoefte onder deze subsidie valt?
  Uiteraard helpen we je graag op weg en kijken we samen naar de mogelijkheden die jouw bedrijf helpen.

  Vrijblijvend de subsidie mogelijkheden bekijken?

  Wij maken graag even tijd voor je om persoonlijk naar je website en je kansen te kijken. We nodigen je graag uit. Persoonlijk, laagdrempelig en zonder verplichtingen.

  Neem contact met ons op

  Vul het formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

   Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

   Kies een vorm van contact