ForResult – online marketing partner

SEO webshop

Wil je dat jouw webshop beter vindbaar wordt voor de juiste doelgroep? Maar wil dit nog niet zo goed lukken? Een SEO-strategie voor je webshop bepalen is nu eenmaal lastig. Hiervoor heb je veel specifieke kennis nodig om op de juiste manier de webshop te analyseren, marketing middelen in te zetten, kansen in kaart te brengen en te bedenken wat op de korten en lange termijn nodig is om uw webshop te laten groeien.

Gezien bij:
RTL4 logo
NOS logo
Editie NL logo
Volkskrant logo
RTL4 logo

SEO webshop strategie

SEO is dé manier om duurzame resultaten te behalen en meer potentiële klanten naar je webshop te trekken. Helaas heeft niet iedere ondernemer de kennis in huis om een succesvolle webshop strategie te bepalen. Maar om online de concurrentie aan te gaan is het nodig om top posities in te nemen in Google en meer bezoekers naar de webshop te krijgen. Wanneer je SEO webshop strategie niet succesvol is zal de groei van de onderneming stagneren.

SEO webshop

SEO-specialst ForResult

ForResult is de specialist in webshop SEO. Wij werken al jaren lang samen met klanten aan hun marketing strategieën. Dat heeft hen mooie resultaten opgeleverd! Hieronder lees je hoe wij te werk gaan.

Onze bewezen SEO aanpak:

1. Webshop analyse

We beginnen met een uitgebreide analyse van je webshop. Hierin kijken we of er een goede “basis” staat of dat er nog opties zijn de webshop verder te optimaliseren.

2. Kansen in kaart brengen

Na het analyseren van de webshop kijken we waar de kansen liggen en passen we de doelen hierop aan. Hierin zetten we in op zowel kleine makkelijk haalbare doelen als de ambitieuzere doelen.

3. Webshop strategie bepalen

Als laatst bepalen we de lange en korte termijn strategie voor jouw webshop. Deze maken we op basis van onze SEO analyse.

SEO webshop

Mooie resultaten voor Giftsdirect

Giftsdirect is een van onze klanten die door de samenwerking met ForResult mooie resultaten heeft weten te behalen. Zo hebben ze ondanks de hoge concurrentie mooie posities in Google weten te behalen en een flinke groei doorgemaakt. 

Ook online groeien? Neem contact op!

Veel gestelde vragen:
Vragen en twijfels bij het promoten van je webshop

Dat begrijpen wij heel goed. Toch kun je niet om Google heen. Wat wij wel doen is een goede basis creëren voor je webshop. Met een goed fundament hebben Google-updates weinig of geen effect op je online resultaten en blijft je webshop stabiel.

Het kan zijn dat je eerder een slechte ervaring heeft gehad met een andere partij. Dat is natuurlijk vervelend. Wij spreken vaak bedrijven die gelokt zijn met loze beloftes en daarna van de koude kermis thuiskomen.

Wij doen het op veel punten anders dan andere online marketing bureaus. Wij bij ForResult houden van realistische doelstellingen. Wij doen geen loze beloftes en zijn eerlijk over de haalbaarheid van je doelen. Wat ForResult ook onderscheidt van andere partijen is dat wij onze strategie in zetten op de korte maar ook op de lange termijn. Zo gebruiken wij geen simpele trucjes om maar zo snel mogelijk onhoudbare resultaten te zien maar leveren we kwaliteitswerk. Daarmee werken we aan een stevig fundament wat op de lange termijn ook resultaten op zal leveren. Hierdoor werken we met veel klanten al jaren samen aan hun groei.

Vraag je je af wat ForResult voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op Dan bespeken we wat we voor jou kunnen doen. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Ga voor Resultaat!

Ook door groeien met jouw webshop? Neem contact met ons op en wij geven je alvast wat waardevolle SEO tips! Zonder verplichtingen, puur vrijblijvend!

Liever bellen of een e-mail? Geen probleem! We denken graag met je mee. Je kan ons bereiken via:

Bel: 053 43 44555
Mail: info@forresult.nl

Contact opnemen

    Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

    Kies een vorm van contact