ForResult – online marketing partner

Nieuw: AltaVista Optimalisatie (1-April)

Het Enschedese bedrijf ForResult start als eerste in Nederland met Alta-Vista optimalisatie. Onder hipsters is alles wat retro is momenteel populair. AltaVista was de populairste zoekmachine in 1999 . Dit jaar maakt deze zoekmachine volgens ForResult een revival. Per 1 april start deze dienst ;-).

“Voor bedrijven is het nu de kans om als eerste gevonden te worden met hun website. Deze AltaVista boot wil je geen tweede keer missen” aldus Remco Schlömer van ForResult.

AltaVista optimalisatie
Dé AltaVista zoekmachine

AltaVista optimalisatie is volgens Remco heel anders dan Google optimalisatie. Bij Google draait het om links, teksten en mobiel vriendelijkheid. AltaVista werkt met retro technieken. Dankzij de 15 jaar ervaring weet ForResult deze retrotechnieken uitstekend in te zetten.

AltaVista optimalisatie bied het beste van zogeheten ‘Black-hat-seo’. Een bijzondere techniek is het volladen van pagina’s met zoekwoorden die in dezelfde kleur als de achtergrond worden weergegeven. Ook zal exclusief bij AltaVista optimalisatie de mogelijkheid benut worden om de zoekmachine een compleet andere website te tonen dan een bezoeker.

Met AltaVista optimalisatie weet je zeker dat jouw website eruit springt tussen alle spammy resultaten. AltaVista optimalisatie is vanaf 1 april te bestellen bij ForResult. Tijdelijk extra voordelig en 100% retro te betalen met guldens. 😉

Over de auteur

ForResult - online marketing partner

De medewerkers van Forresult delen hun kennis en ervaring met u. Praktische tips, nieuwe verkooptechnieken en succesvolle cases komen voorbij op ons blog.

Tags:

SEO

Geplaatst in: