ForResult – online marketing partner

Internet marketing kenniscentrum

Vanaf December 2008 lanceert Forresult het “Internet Marketing Kennis Centrum”. In deze sectie van de Forresult website kan achtergrondinformatie gevonden worden over de diensten van Forresult. De artikelen in het kenniscentrum dragen bij aan het inzicht in de werkzaamheden van Forresult voor de klanten van Forresult. De artikelen op het “Internet Marketing Kennis Centrum” worden verzorgd door het team van ForResult.

In het kenniscentrum zullen onderandere actuele en algemene internet marketing onderwerpen besproken worden. De nadruk zal hierbij liggen op effectief adverteren en succesvol zijn met internet marketing. De komende weken worden artikelen geplaatst over: zoekmachine optimalisatie, email marketing, adwords (internet adverteren) en ecommerce (webshops).

>>ForResult webdesign

Over de auteur

Forresult - Online marketing partner

De medewerkers van Forresult delen hun kennis en ervaring met u. Praktische tips, nieuwe verkooptechnieken en succesvolle cases komen voorbij op ons blog.

Geplaatst in:

 

Maak kennis met ForResult!

Graag leren we jou kennen. Vertel ons wat jij wilt bereiken. Dan geven we je sowieso een aantal bruikbare tips. Wil je een demo van ons syteem, wil je een prijsopgave, heb je specifieke vragen?  Laat het ons weten. Ons team staat voor je klaar!

Neem direct contact op