ForResult – online marketing partner

Jouw groei
is ons doel

Wij doen alles om jouw bedrijf te laten groeien. Want alleen met goede resultaten, blijf jij klant. Daarom is klanttevredenheid onze strategie!

Een eerlijk verhaal over jouw groei

Op deze pagina vertel ik je dat het vrij eenvoudig is om je bedrijf te laten groeien. We hebben dat al bij verschillende klanten laten zien. Hieronder leg ik uit hoe jouw bedrijf groeit met online marketing.

99% van je klanten loop jij waarschijnlijk mis!

De meeste websites en webshops hebben een conversie-percentage van 1% of minder. Dat betekent dat slechts 1 op de 100 bezoekers iets koopt of contact opneemt. 99% van de bezoekers worden door de websites niet overtuigd om actie te ondernemen.

Groeistrategie

Dat kan anders!

Jij kan die 1% makkelijk verdubbelen. Misschien wel vertienvoudigen! Als jij meer bezoekers weet te overtuigen met je website.

Daarom helpen we je bij ForResult om de overtuigingskracht van je website of webshop te verbeteren. Zo stijgt je van 1% naar 2% of 10%

Ook meer bezoekers

Zonder bezoekers heb je niks aan je website. Dat weet je. Daarom is het ook belangrijk dat je meer bezoekers krijgt op je website. Onze experts weten als geen ander hoe we jouw bezoekersaantallen flink laten groeien.

Groeiverdubbelaar

Als je zowel je overtuigingskracht én je bezoekers aantal laat groeien, dan gaat het echt hard! Stel je voor dat je 2,5% van je bezoekers weet te overtuigen, en je bezoekersaantal verdubbelt. Dan heb je 5x zoveel klanten dankzij je website. Wil je dat ook? Hieronder lees je meer.

Groeistrategie

Reken maar uit:

bezoekersaantal x conversie% = jouw resultaat!

Dit doen we voor je

We werken in 2 stappen. Eerst helpen we je conversie-percentage omhoog, daarna je bezoekersaantal.

Stap 1 is je website of webshop te verbeteren. Soms zijn een paar kleine aanpassingen genoeg. Ook kunnen we je helpen aan een geheel nieuwe website of webshop. Helemaal afhankelijk van wat jij wilt en wat je nodig hebt. Pas als je bezoekers door je website worden overtuigd, heeft het zin om te investeren in groei van je bezoekers!

Stap 2 is het aantrekken van je doelgroep naar je website of webshop. Hoe dat het beste werkt is helemaal afhankelijk van jouw bedrijf en je branche. Vaak werkt zoekmachine optimalisatie (SEO) heel goed om je vindbaarheid in Google te verbeteren. Maar bij andere klanten zijn we met Google Ads, Remarketing, Facebook-advertenties of e-mail marketing effectiever.

Jouw groei is ons doel.
Daarom adviseren we je graag welke manier van bezoekers aantrekken het beste voor jouw bedrijf werkt. En we helpen je uiteraard dit zo effectief mogelijk te doen met een zo groot mogelijk resultaat. Dat is logisch, toch?

Een voorbeeld uit de praktijk

Voor garagedeurenbedrijf ‘Different Doors’ hebben we een compleet nieuwe website ontwikkeld. Op deze website vinden de bezoekers heel duidelijk het aanbod, de sterke punten, de projecten en natuurlijk de klantervaringen. Dit alles heeft gezorgd voor een flink gestegen conversiepercentage. Door de website goed vindbaar te maken hebben we veel nieuwe bezoekers kunnen trekken. Via zoekmachine optimalisatie hebben we Different Doors op plek 1 in Google gekregen voor zeer relevante termen zoals ‘houten garagedeuren’ en ‘openslaande garagedeuren’. Het bedrijf is enorm gegroeid dankzij de nieuwe website, en groeit nog iedere maand dankzij de samenwerking met ForResult.

Groeistrategie

Jouw online marketing partner?

ForResult is in 2005 door Jorik Heins gestart vanuit zijn passie voor marketing. Tegenwoordig is Forresult met zo’n 10 experts dagelijks aan het werk om veel mooie bedrijven te laten groeien. Veel klanten zijn al jaren klant en een aantal zelfs sinds de oprichting in 2005. Wij zijn hun marketingpartner. Dat vinden we de leukste manier van samenwerken: meebouwen aan de groei van bedrijven. We werken transparant en we delen onze kennis. Zo ontstaan win-win partnerships.

We maken graag kennis met je

Jouw bedrijf heeft zijn eigen uitdagingen. Wil jij weten of wij de ideale partner zijn voor jouw uitdagingen? Gaan we samen jouw bedrijf laten groeien? Daar kom je achter door kennis met ons te maken.

We nodigen je graag uit.

Persoonlijk, laagdrempelig en zonder verplichtingen.

Privacy garantie
Je komt niet op een mailinglijst, je wordt niet door een callcenter gebeld. 
Ik bel of mail je persoonlijk om kennis te maken. Erewoord!

Ik wil kennis maken

  Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

  Kies een vorm van contact
  Gezien bij:
  RTL4 logo
  NOS logo
  Editie NL logo
  Volkskrant logo
  RTL4 logo