ForResult – online marketing partner

Maak van je nieuwsbrieven mailings die klanten opleveren!

Verstuur je mailings met je bedrijf of heb je het idee dat dit alleen als spam wordt gezien? Uit onderzoek blijkt dat het versturen van mailings ervoor zorgt dat klanten aan je denken. Elke keer dat je (potentiële) klant een positief contact met je heeft, vergroot het vertrouwen in jouw bedrijf en daarmee ook de bereidbaarheid om over te gaan tot een aankoop!

Zeker als je ervoor zorgt dat jouw mailings aansluiten bij de interesses van je klanten. Door echt meerwaarde voor je klant te bieden in plaats van te versturen wat jij leuk vind, is je mailing geen spam maar een succesvolle manier van klantenbinding.

E-mail marketing als verkoopfunnel voor meer klanten

We hebben 2 manieren van e-mail marketing waarmee we je van dienst kunnen zijn.

  1. Traditionele e-mail marketing waarbij je nieuwsbrieven verzendt. Dankzij onze email software ForMails maak jij eenvoudig en snel een professionele nieuwsbrief. We helpen je met het maken van een template zodat je zelf in een hand omdraai professionele mailings kan maken. Wil jij je lezer extra overtuigen? Onze ervaren content marketeers kunnen je helpen met de teksten.
  1. E-mail marketing als verkoopfunnel. Wij maken gebruiken van marketing automation. Dit betekent dat je lezers via een slim schema de juiste mailing op het juiste moment ontvangen. In alle e-mails worden verkoopargumenten genoemd die op dat moment passen bij het koopproces van je lezers. Bezoekers moeten je eerst kennen (know), vervolgens leuk vinden (like), daarna vertrouwen (trust) voordat ze over gaan tot een aankoop (buy). Wij helpen je om overtuigende en pakkende teksten voor je mailing te schrijven.

Wat past bij jou?

Weet je al wat bij jou past? Welke vorm van e-mail marketing bij jouw bedrijf en jouw doelen past? Bij ForResult adviseren we je graag wat de beste manier voor jouw bedrijf is om e-mailmarketing in te zetten. Onze specialisten denken met je mee en bieden ondersteuning bij de inrichting. Wij maken de sjablonen in de huisstijl en zorgen dat alle techniek werkt.

Full-service mailingoplossing voor communicatiebureaus

Verschillende communicatiebureaus maken gebruik van onze kant en klare email software ForMails. Wij verzorgen de techniek, de templates en zijn goed bereikbaar als Nederlandssprekende helpdesk. Jij schrijft de mailings, wij verzorgen de techniek! Lees meer over onze full-service mailoplossing voor communicatiebureaus.

Wil jij de kracht van E-mail marketing ervaren?

Wacht niet langer met het inzetten van E-mail marketing en zorg dat potentiële klanten jou via E-mail marketing leren kennen.

Neem contact op
Gezien bij:
RTL4 logo
NOS logo
Editie NL logo
Volkskrant logo
RTL4 logo