ForResult – online marketing partner

Contentmarketingbureau nodig?

De bezoekers van je website wil je verleiden om niet alleen te kijken maar natuurlijk ook om te kopen.  Dat kun je vooral realiseren door de content van jouw website te laten aansluiten op de beleefwereld van jouw bezoekers. Daarmee zorg je dat er een klik is en dat zorgt weer voor conversie; m.a.w. ze gaan ook daadwerkelijk iets kopen!

Dat proces kun je het beste laten doen door een contentmarketingbureau.  En laten wij dáár nou net goed in zijn!

Tussenkopjes scoren!

Bezoekers van websites zijn ongeduldig. Tegenwoordig lezen mensen geen pagina’s meer. Ze scannen pagina’s; pagina’s met grote stukken tekst nodigen niet uit om te lezen. Mensen klikken dat soort pagina’s meteen weg. Als contentmarketingbureau zorgen we dat we hun aandacht vasthouden. Dit door te werken met korte aansprekende teksten en korte alinea’s met opvallende tussenkopjes. De tussenkopjes leiden je als het ware door de tekst heen.

En daarvoor heb ik een contentmarketingbureau nodig?

Om eerlijk te zijn…JA. Waarom zou jij als ondernemer je bezig moeten houden met het maken van webteksten om bezoekers te verleiden? Jij bent vast een kei in het verkopen van jouw product. Maar misschien is het schrijven van teksten wel helemaal niet jouw ding; laat staan teksten die mensen ook daadwerkelijk overhalen om iets te kopen. Het schrijven van wervende teksten om mensen te verleiden is waarin wij als contentmarketingbureau gespecialiseerd zijn.

Jouw website hoog in Google?

  Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

  Kies een vorm van contact
  Gecertificeerd bureau:
  Google Partner
  NOS logo
  Editie NL logo
  Volkskrant logo
  RTL4 logo

  Waarom kiezen voor ons contentmarketingbureau ?

  Logisch dat je je afvraagt waarom je speciaal voor ons moet kiezen als jouw contentmarketingbureau.  Wij doen het op veel punten anders dan andere  bureaus. Voor ons geldt: Wij geloven in ons concept;  in onze werkwijze.  De vindbaarheid en daarmee ook de conversie van jouw bedrijf op internet staat voorop!  Ben jij straks blij met de resultaten, dan zijn wij dat zeker ook !

  Ben je nieuwsgierig geworden? Wij vertellen je graag bij een goede kop koffie wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

  Je bezoekers verleiden met SEO content

  Het is tegenwoordig zelfs al niet meer voldoende om een wervende tekst te schrijven om iets te verkopen. Die tekst moet namelijk allereerst door Google geïndexeerd  worden, anders verschijnt jouw website niet eens op de Google resultatenpagina. Als contentmarketingbureau kunnen wij jouw teksten op een dusdanige manier schrijven dat ze hoog in de zoekresultaten verschijnen. En tegelijkertijd lezen ze ook prettig voor jouw bezoekers. Dit heet SEO content, en dat verzorgen wij graag voor je !

  Ervaren SEO specialisten

  Bij ForResult kan je terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • Webteksten schrijven of redigeren voor websites en webshops.
  • SEO schrijven of redigeren van online nieuwsbrieven.
  • Het verbeteren van bestaande website-teksten om hoger in Google te komen (SEO-teksten)

  Om kwaliteit te leveren worden al onze teksten geschreven door ervaren Content Marketeers. Het zijn stuk voor stuk specialisten met ervaring in het schrijven van aantrekkelijk teksten voor bezoekers. Ze kunnen de boodschap krachtig overbrengen en schrijven teksten die voldoen aan de meest recente eisen van Google.

  Klanten Forresult

  “Wij zijn veel beter vindbaar en krijgen veel meer klantaanvragen. We hebben 324% meer offerte aanvragen dan vorig jaar. In ForResult heb ik een partij gevonden die doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Dat is voor ons heel belangrijk”

  Sil Kuppens – Different Doors

  We maken graag kennis met je

  Jouw bedrijf heeft zijn eigen uitdagingen. Wil jij weten of wij de ideale partner zijn voor jouw uitdagingen? Gaan we samen jouw bedrijf laten groeien? Daar kom je achter door kennis met ons te maken.

  We nodigen je graag uit. Persoonlijk, laagdrempelig en zonder verplichtingen.

  Neem direct contact op

  Prachtige resultaten!

  Wij zijn trots op onze resultaten! Wij laten je graag zien waarom je juist voor ons SEO bedrijf moet kiezen!
  Hieronder zie je hoe wij van een aantal klanten daadwerkelijk een marketleider hebben gemaakt binnen hun marktsegment.

  Denk jij dat jouw bedrijf bij ons past? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Wil je meer weten over ForResult of wil je graag meer informatie over één van de onderstaande campagnes. Kom dan langs voor een kop koffie!

  DifferentDoors

  Groei van het organische (onbetaalde) zoekverkeer via Google:
  +84,95%

  Eigen-Wijze Reizen

  Groei van het organische (onbetaalde) zoekverkeer via Google:
  + 44,30%

  GiftsDirect.nl

  Groei van het organische (onbetaalde) zoekverkeer via Google:
  + 143,10%

  Wil je weten wat wij precies voor jou kunnen betekenen?

  Hebben we je overtuigd? Neem vooral contact met ons op! Tijdens een gesprek kunnen wij je alles vertellen wat we voor jouw bedrijf kunnen doen. Dit kan telefonisch, via de mail of gezellig met een kop koffie! Maak hier een afspraak. Tot snel!

  Neem contact met ons op

  Vul het formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

   Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

   Kies een vorm van contact

   Het contentmarketingbedrijf voor de omgeving van:
   Albergen | Almelo | Boekelo | De Lutte | Delden Ov | Denekamp | Diepenheim | Enschede | Harbrinkhoek | Hengelo Ov | Hengevelde | Holten | Lattrop | Markelo | Ootmarsum | Oldenzaal | Rijssen | Vasse