ForResult – online marketing partner

Goede content maakt jouw site nóg succesvoller

Goede content is essentieel voor het succes van je site! Content zijn de SEO teksten en afbeeldingen op je site. Datgene waarmee jij je boodschap overbrengt.

Trek klanten aan met goede content

Helaas merken wij dat veel bedrijven het design belangrijker vinden dan de teksten en afbeeldingen op hun site. Ze besteden veel geld aan het design en gaan vervolgens zelf aan de slag met het schrijven van hun teksten. Dat kost deze bedrijven veel meer geld dan ze denken!

Goede SEO teksten trekken bezoekers aan, matige content schrikt klanten af.

Voordelen SEO teksten

  • Goede content zorgt dat jouw boodschap goed wordt overgebracht. Bezoekers weten precies waarvoor ze bij jou terecht kunnen.
  • SEO geoptimaliseerde teksten zijn ontzettend belangrijk om hoger in Google te komen.
  • Teksten bepalen of een bezoeker wegklikt of blijft. Goede teksten worden gelezen, en maken je bezoeker enthousiast. Dat heeft effect!
  • Succesvolle content geeft antwoord op de vraag van de bezoeker, in plaats van dat het een ‘kijk ons’ verhaal is.
  • Met goede teksten en foto’s laat je zien dat jij een expert bent. Dit draagt bij aan jouw betrouwbaarheid en professionaliteit.

Zoekwoordonderzoek als basis

Onze Content marketeers starten met een zoekwoordonderzoek om te bepalen welke zoekwoorden voor jou het belangrijkste zijn. Het kan best zijn dat uit het zoekwoordonderzoek blijkt dat als je dienst anders noemt, dat je meer rendement haalt.

Ervaren SEO specialisten

Wij kiezen voor kwaliteit. Daarom worden al onze teksten geschreven door ervaren Content Marketeers en niet door studenten of technische jongens. Het zijn stuk voor stuk specialisten met ervaring in het aantrekkelijk schrijven voor bezoekers, het krachtig overbrengen van de boodschap en het schrijven van teksten die voldoen aan de eisen van Google.

Professionele webredactie

Bij ForResult kan je terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • Webteksten schrijven of redigeren voor websites en webshops.
  • SEO schrijven of redigeren van online nieuwsbrieven.
  • Het verbeteren van bestaande website-teksten om hoger in Google te komen (SEO-teksten).

Krachtige webteksten schrijven voor succesvolle sites

Waarschijnlijk is webteksten schrijven niet jouw business en niet jouw specialiteit. Als je zelf je teksten schrijft, kost het meer tijd en levert het minder op dan wanneer onze ervaren (SEO)tekstschrijvers het doen. Wil jij ook goed gevonden worden met sterke en overtuigende webteksten? Wij bekijken je website teksten en adviseren je graag over jouw kansen en mogelijkheden.

Ontvang een offerte

Gezien bij:
RTL4 logo
NOS logo
Editie NL logo
Volkskrant logo
RTL4 logo