ForResult – online marketing partner

Tarieven 2024

Voor je online marketing heb je een betrouwbare en voorspelbare partner nodig. Dat snappen we. Daarom zijn onze dienstverlening en prijzen al jaren stabiel. Echter leven we in bizarre tijden met wederom een ruime inflatie. Ook bij ons zijn de afgelopen periode verschillende kosten gestegen. Daardoor zijn we genoodzaakt een aantal tarieven aan te passen. We informeren je graag tijdig. Hieronder lees je de details.

Wijzigingen per 1 januari 2024

De afgelopen periode zijn veel van ons kosten gestegen. Bijvoorbeeld SEO-tools, door hoge energieprijzen en loonkosten door inflatie.

Per 1 januari 2024 gaan een aantal tarieven wijzigen, maar blijven er ook veel gelijk. Hieronder overzichtelijk alle wijzigingen op een rij:

Domeinnamen:

  • Tarieven domeinnamen houden we gelijk.

Hosting en service:

  • Door stijgende energietarieven stijgen de tarieven van hostingpakketten met 2,-
  • Servicepakketten worden met 7% verhoogd.
  • Bekijk hier de ForShops en VPS pakketten voor webshops ForShops pakketten
  • De strippenkaart voor kleine werkzaamheden blijft gelijk! ForResult-ServiceCredits

Overige tarieven:

Ook bij ForResult zijn de lonen gestegen door oa. de inflatie, daarom zijn de SEO-pakketten aangepast. Echter hebben we enkele strategische keuzes gemaakt waardoor we andere kostenstijging hebben beperkt. We doen ons best om onze diensten ook in 2024 voor jou betaalbaar te houden. Daarom kiezen we voor geen algehele prijsverhoging, maar gericht waar onze kosten zijn gestegen. Mocht je vragen hebben, laat het ons dan weten.

Tarieven ForResult
team forresult

Wij staan voor je klaar

Ook in 2024 staan we als online marketing partner voor je klaar om je verder te laten groeien. Het team is gegroeid, de nieuwste ontwikkelingen zijn doorgevoerd en we gaan nog meer kansen pakken komende tijd. Wij zijn al hard aan het werk om de nieuwe plannen voor jouw groei uit te werken. Nieuwsgierig waar jouw kansen liggen en hoe we samen van 2024 een succesvol jaar gaan maken? Je kan ons altijd bereiken per mail en telefoon. Ook je vragen over de nieuwe tarieven beantwoorden we graag.

Een gedreven team
dat gaat voor jouw resultaat

icon-cake

Al 18 jaar
betrouwbaar

icoon conversie optimalisatie

Bewezen aanpak
voor groei

icoon poep smiley

No-bullshit
garantie