ForResult – online marketing partner

SEO Scan

Ben je benieuwd naar hoe je website ervoor staat? Hoe presteer jij in de google zoekresultaten? Wat zou je hierin kunnen verbeteren? Hoe kan de organische vindbaarheid verbeterd worden? Wij als SEO-specialisten kunnen u helpen bij het scannen en analyseren van je website of webshop en bepalen waar de kansen liggen om te groeien!

Gezien bij:
RTL4 logo
NOS logo
Editie NL logo
Volkskrant logo
RTL4 logo

Online vindbaarheid

Wanneer jouw website hoog rankt in de zoekresultaten zullen meer mensen jouw website kunnen vinden en klant worden. Daarom is het essentieel te weten hoe jouw website of webshop ervoor staat en waar de kansen liggen om verder groeien en betere resultaten te halen.

SEO Scan

SEO-bedrijf ForResult

Wij als SEO-specialisten weten als geen ander hoe we jouw website kunnen laten scoren online! Al jaren lang werken wij samen met onze klanten om hun website te laten groeien. Natuurlijk beginnen met een nauwkeurige analyse van je website of webshop.

Hier kijken we naar bij de SEO scan

1. Technische aspecten

Omdat een goede basis goed is voor SEO maken we een uitgebreide analyse van de techniek en structuur van je website.

2. Content

We bekijken de (tekstuele) content op de website en brengen in kaart hoe dit verbeterd kan worden.

3. Externe verwijzingen

We analyseren de externe verwijzingen naar je website.

SEO Scan

Top posities voor Eigenwijze Reizen

Eigen-Wijze Reizen is al jaren klant bij SEO bureau ForResult. Dit heeft hen mooie resultaten opgeleverd! Door te gaan bouwen aan de vindbaarheid van de webshop domineert Eigen-Wijze Reizen de top 3 in zoektermen als: ‘fietsvakanties’ en ‘wandelvakanties’. 

Hierdoor eindigd Eigen-Wijze Reizen met diverse zoektermen boven grote concurrenten als TUI en SNP (ANWB). Dit levert niet alleen veel bezoekers op maar ook enorm veel boekingen. 

Ook online groeien? Neem contact op!

Veel gestelde vragen:
Vragen en twijfels bij het promoten van je webshop

Dat begrijpen wij heel goed. Toch kun je niet om Google heen. Wat wij wel doen is een goede basis creëren voor je webshop. Met een goed fundament hebben Google-updates weinig of geen effect op je online resultaten en blijft je webshop stabiel.

Het kan zijn dat je eerder een slechte ervaring heeft gehad met een andere partij. Dat is natuurlijk vervelend. Wij spreken vaak bedrijven die gelokt zijn met loze beloftes en daarna van de koude kermis thuiskomen.

Wij doen het op veel punten anders dan andere online marketing bureaus. Wij bij ForResult houden van realistische doelstellingen. Wij doen geen loze beloftes en zijn eerlijk over de haalbaarheid van je doelen. Wat ForResult ook onderscheidt van andere partijen is dat wij onze strategie in zetten op de korte maar ook op de lange termijn. Zo gebruiken wij geen simpele trucjes om maar zo snel mogelijk onhoudbare resultaten te zien maar leveren we kwaliteitswerk. Daarmee werken we aan een stevig fundament wat op de lange termijn ook resultaten op zal leveren. Hierdoor werken we met veel klanten al jaren samen aan hun groei.

Vraag je je af wat ForResult voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op Dan bespeken we wat we voor jou kunnen doen. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Meer bezoekers op je website!

Neem contact met ons op! In een telefoongesprek kunnen wij je alvast vertellen hoe je je bedrijf beter vindbaar maakt en beantwoorden we al je vragen! Daarnaast kunnen we bespreken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Liever bellen of een e-mail? Geen probleem! We denken graag met je mee. Je kan ons bereiken via:

Bel: 053 43 44555
Mail: info@forresult.nl

Neem contact met ons op!

    Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

    Kies een vorm van contact