ForResult – online marketing partner

Tag archief: Adwords specialist

Heb je een website waar weinig bezoekers op komen? Een goede manier om onder de aandacht te komen bij je doelgroep is via Google AdWords. Met Google AdWords maak je advertenties aan, welke worden getoond bij de zoekresultaten in Google. Klikt iemand op jouw website, dan betaal je hiervoor aan Google.

Een AdWords-campagne opzetten is niet al te ingewikkeld. Je kunt precies aangeven op welke zoekwoorden je wil adverteren, bepaalt hoe veel je maximaal per klik wil betalen, schrijft een mooie advertentietekst en je campagne kan van start gaan. Wij zien echter vaak gebeuren dat Adwords-campagnes veel geld kosten, maar nauwelijks geld opleveren.

AdWords uitbesteden aan een specialist

Een goede oplossing is je AdWords-beheer uit te besteden aan een specialist. Forresult is gecertificeerd Google Partner. Onze search engine optimizers weten precies hoe je ervoor zorgt dat je AdWords-campagne niet alleen geld kost, maar vooral ook geld oplevert. Door de campagne zo goed mogelijk in te stellen, maar ook door slimme advertentieteksten te schrijven en door te adverteren op de meest relevante keywords worden bezoekers naar je website getrokken die ook écht geïnteresseerd zijn in jouw dienst of product. Ben je benieuwd wat onze AdWords-specialist voor jou kan betekenen?

» Lees meer over AdWords uitbesteden

Je kunt ons ook bellen (053 43 44 555) om je wensen door te spreken met onze Adwords specialist.