ForResult – online marketing partner

Full-service mailoplossing

ForResult is partner voor verschillende communicatiebureaus dankzij onze kant en klare email software. Wij verzorgen de techniek, de templates en zijn goed bereikbaar als Nederlandssprekende helpdesk. Jij schrijft de mailings, wij verzorgen de techniek!

Jouw eigen email marketing software

Veel communicatiebureaus maken gebruik van Mailchimp of een ander systeem. Het voordeel van email marketing software ForMails is dat jij een eigen omgeving hebt met jouw logo en huisstijl. En jij je eigen oplossing aan je klanten biedt.

Wil je zelf online mailings versturen en heb je daarbij hulp nodig van onze ervaren content marketeers? Wij helpen je graag!

Persoonlijke Nederlandse helpdesk

Onze helpdeskmedewerkers kennen jou persoonlijk en zijn op Nederlandse kantoortijden bereikbaar. Ze helpen je graag om in de huisstijl van jouw klant een responsive template te maken. Die werkt op alle apparaten. En als er iets mis gaat, bel je ons. Wij zijn tijdens kantooruren gewoon bereikbaar.

Whitelabel partner voor gemeentes en bedrijven

Voor veel gemeentes en bedrijven verzorgen wij nu, als whitelabel-partner, deze dienstverlening. Jouw klanten zien jouw mailoplossing. Jij gebruikt op de achtergrond ons email software.

Het is aan jou

Aan jou de keus of jij je volledig wilt richten op de inhoud of ook tijd kwijt bent met de techniek. We zijn niet de prijsstunter zonder service, maar juist voor jouw bureau een stressloze oplossing.

Goedkoop en makkelijk

ForMails werkt heel simpel en makkelijk. Het pakket zelf is gratis. Je betaalt enkel 10,- per mailing en 2 cent per ontvanger. Je zit niet vast aan een abonnement of vaste kosten. Probeer vandaag ForMails gewoon met een gratis account!

Ja, Ik wil een ForMails account
Gezien bij:
RTL4 logo
NOS logo
Editie NL logo
Volkskrant logo
RTL4 logo