Zoekmachine-adverteren: Google AdWords

Met zoekmachine-adverteren haal je snel méér bezoekers op je website. Het is belangrijk om goed vindbaar te zijn in de grootste zoekmachine van Nederland: Google. Wil je direct goed gevonden worden? Met een advertentiecampagne in Google AdWords kun je morgen al op één staan. Forresult kan een doelgerichte advertentiecampagne voor je opzetten. Onze AdWords-specialist weet precies hoe je zo veel mogelijk relevante bezoekers op je website krijgt voor zo min mogelijk geld. 

Rommel dus niet zelf aan, maar maak gebruik van onze kennis en ervaring. AdWords uitbesteden bespaart je geld.

 


 

De voordelen van Google AdWords

 

voordeel Meer bezoekers en conversie
Een AdWords-campagne start bij het doen van een professioneel zoekwoordenonderzoek. We bekijken welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt en of deze relevant zijn voor jouw website en product. Vervolgens schrijven we krachtige advertentieteksten bij de geselecteerde zoekwoorden. We zorgen ervoor dat je niet alleen meer bezoekers op je website krijgt, maar helpen we hen ook (bij jou) te vinden waarnaar zij op zoek zijn!

voordeel Controle over je budget 
Je hebt zelf de volledige controle over je advertentiebudget in Google Adwords. Bij adverteren in Google betaal je alleen wanneer mensen klikken op je advertenties. Hoe veel je betaalt per bezoeker hangt af van de concurrentie en positie in Google waar je getoond wil worden. Een populair zoekwoord kost meer dan een specifiek zoekwoord en voor topposiites betaal je ook meer dan voor een advertentie onder aan de pagina. Hoe veel je over hebt voor één bezoeker bepaal je echter 100% zelf!

voordeel Direct resultaat
Met Google AdWords behaal je snel resultaat. Als we vandaag je advertentiecampagne opzetten, wordt deze (na goedkeuring) direct opgenomen in de zoekresultaten. Je AdWords-campagne wordt meestal binnen enkele uren zichtbaar.

Morgen staat u hoog in Google!

Erger je niet langer aan het lage aantal bezoekers op je website. Laat ons een Google AdWords-campagne voor je opzetten. Je zal direct merken dat de bezoekersaantallen stijgen en dat de conversie op je website toeneemt.

Ja, ik wil meer bezoekers op mijn website!
Zoekmachine-optimalisatie: voordeliger en langdurig resultaat

Wil je niet alleen hoog in Google staan bij de advertenties, maar ook in de normale zoekresultaten van Google? Dan is zoekmachine-optimalisatie een goede optie voor je.

Wanneer je een AdWords-campagne stopzet, verdwijnen je advertenties direct uit Google. Je topposities waren dus slechts tijdelijk. Bij zoekmachine-optimalisatie is dat niet het geval: op de lange termijn heeft zoekmachine-optimalisaite een groter effect dan een AdWords-campagne.

Investeer dus in langdurige vindbaarheid met zoekmachine-optimalisatie.

 

Bekijk wat past bij jouw bedrijf:

 


Voordelen zoekmachine-adverteren
 

voordeel Direct op 1
Als we vandaag nog een AdWords-campagne voor je opstarten, staan je advertenties over een paar uur al in Google. Je ziet direct resultaat!

voordeel Controle over de zoekresultaten
Met adverteren op Google bepaal je 100% zelf op welke zoekwoorden jouw website vindbaar is. 

voordeel Transparante kosten
De kosten per bezoeker zijn met een Google AdWords-campagne heel transparant. Je weet precies wat een bezoeker of een conversie kost. 

Voordelen zoekmachine-optimalisatie
 

voordeel Duurzaam resultaat
Met zoekmachine-optimalisatie werken we aan een duurzaam en langdurig resultaat. Het werk dat we vandaag voor je verrichten, is ook over twee jaar nog zinvol.

voordeel Je betaalt niet aan Google
Bij zoekmachine-optimalisatie ben je aan Google niets verschuldigd. Je betaalt niet per klik en als iemand jouw website vindt is dat voor jou helemaal gratis.


Zoekmachine-marketing = adverteren + optimaliseren

De combinatie van zoekmachine-optimalisatie en een AdWords-campagne wordt vaak samengevat onder de term "SEM", wat staat voor search engine marketing (oftewel: zoekmachine-marketing). Forresult biedt zowel zoekmachine-adverteren als -optimalisatie aan. Wil je graag weten welke dienst voor jou de beste keuze is? Vraag ons gerust om een vrijblijvend advies!

» Een persoonlijk zoekmachinemarketing-advies

 

vc

Wil je ook hoger in Google staan?

Ben je benieuwd wat het kost om je AdWords-campagne uit te besteden aan een Google Partner? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 
 

 

 

© 2005-2017 Forresult b.v Enschede | Algemene voorwaardenVacatures