ForResult – online marketing partner

Webshop seo optimalisatie

Als webshop eigenaar zijn er veel dingen die je moet oppakken om te zorgen dat je onderneming een succes wordt. Daarbij hoort ook het verbeteren van de vindbaarheid van je webshop. SEO-optimalisatie is een essentieel onderdeel om betere posities te krijgen in de zoekresultaten en meer verkeer naar je webshop te leiden. 

Gezien bij:
RTL4 logo
NOS logo
Editie NL logo
Volkskrant logo
RTL4 logo

SEO optimalisatie

Niemand heeft iets aan een mooie webshop die niet gevonden wordt. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om te adverteren. Helaas zijn de kosten hiervoor hoog en de resultaten niet duurzaam. Met SEO optimalisatie kun je kostenloos meer bezoekers naar je webshop trekken en behaal je resultaat op de lange termijn.

Webshop seo optimalisatie

SEO-specialist ForResult

De SEO-specialisten van ForResult kunnen jou helpen om je webshop beter vindbaar te maken en meer verkeer naar je webshop te leiden. Hoe wij dit aanpakken lees je hieronder.

De ForResult aanpak:

Technische analyse

Een goede webshop “fundering” is essentieel. Daarom kijken we eerst naar de basis van je webshop analyseren of deze goed staat of dat er nog mogelijkheden zijn te optimaliseren.

Kansen onderzoek

Een belangrijk onderdeel van de SEO-analyse is het in kaart brengen van kansen voor jouw webshop. Hierbij kijken we waar we snel resultaat kunnen behalen en waar kansen liggen voor de toekomst. Hierin zijn we eerlijk, transparant en maken geen loze beloftes!

Strategie bepalen

Nadat we de kansen van jouw webshop hebben geanalyseerd brengen we dit samen in een strategie voor de komende periode. Hierbij kijken we beiden naar de korte termijn en de lange termijn.

Webshop seo optimalisatie

Indrukwekkende resultaten door SEO optimalisatie

Eigen-wijze Reizen kwam jaren geleden binnen als een nieuwe klant bij ForResult. Doordat wij SEO optimalisatie hebben toegepast is het bedrijf terecht gekomen in top posities bij zoekresutaten voor fiets-en wandelvakanties. Niet alleen krijgen ze hierdoor meer bezoekers binnen, ook stijgt het aantal boekingen op de website.

Ook meer online resultaten?

Neem contact op!

Veel gestelde vragen:
Vragen en twijfels bij het promoten van je webshop

Dat begrijpen wij heel goed. Toch kun je niet om Google heen. Wat wij wel doen is een goede basis creëren voor je webshop. Met een goed fundament hebben Google-updates weinig of geen effect op je online resultaten en blijft je webshop stabiel.

Het kan zijn dat je eerder een slechte ervaring heeft gehad met een andere partij. Dat is natuurlijk vervelend. Wij spreken vaak bedrijven die gelokt zijn met loze beloftes en daarna van de koude kermis thuiskomen.

Wij doen het op veel punten anders dan andere online marketing bureaus. Wij bij ForResult houden van realistische doelstellingen. Wij doen geen loze beloftes en zijn eerlijk over de haalbaarheid van je doelen. Wat ForResult ook onderscheidt van andere partijen is dat wij onze strategie in zetten op de korte maar ook op de lange termijn. Zo gebruiken wij geen simpele trucjes om maar zo snel mogelijk onhoudbare resultaten te zien maar leveren we kwaliteitswerk. Daarmee werken we aan een stevig fundament wat op de lange termijn ook resultaten op zal leveren. Hierdoor werken we met veel klanten al jaren samen aan hun groei.

Vraag je je af wat ForResult voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op Dan bespeken we wat we voor jou kunnen doen. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Loop geen bezoekers meer mis!

Zorg dat jouw webshop goed gevonden wordt door samen te werken met ForResult aan SEO-optimalisatie. Kom in contact met ons en wij vertellen jou wat we voor je kunnen betekenen.

Liever bellen of een e-mail? Geen probleem! We denken graag met je mee. Je kan ons bereiken via:

Bel: 053 43 44555
Mail: info@forresult.nl

Neem contact op!

    Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

    Kies een vorm van contact