Gebruik onze kennis en ervaring

Weet  jij waardoor sommige webshops een groot succes worden, en andere mislukken? Wij wel. Het zit hem in de juiste aanpak, kennis en strategie. Ga je zelf het wiel opnieuw uitvinden, of kies je voor de kennis en ervaring van internetmarketingbureau Forresult uit Enschede?

Je kan ons om hulp vragen bij:

  • Strategisch internetmarketingplan
  • Webshop design
  • Webshop CMS (software)
  • Technisch maatwerk
  • Conversie-optimalisatie
  • Zoekmachine-optimalisatie
webshop laten maken


webshop design en prototype

Indeling en webshop design

Iedere winkel heeft zijn eigen inrichting, zijn eigen etalage en unieke uitstraling. Helemaal afgestemd om de juiste doelgroep aan te spreken en de klant een prettige winkelervaring te bieden. Online verwachten bezoekers niets minder.

Het gaat niet alleen om het creëren van een mooi "plaatje". De indeling, het webshop design en het gebruiksgemak van een webshop heeft namelijk grote invloed op het succes van de webshop. Daarom vertalen we jouw wensen naar een aantrekkelijke en effectief vormgegeven webshop.

Webshop CMS

Je wilt natuurlijk controle hebben over de inhoud van uw webshop en over de binnengekomen bestellingen. Daarvoor gebruiken wij ons eigen webshop content management systeem (CMS). Hiermee kun je zelf je webshop onderhouden en uitbreiden, zonder dat technische kennis noodzakelijk is.

 

professionele webshop laten maken

 


webshop met technisch maatwerk

Technisch maatwerk in webshops

Bij ons word je niet beperkt door de technische mogelijkheden van het webshop CMS. Onze webshop software namelijk beschikt over alle basisfunctionaliteiten die we geheel naar jouw wens kunnen uitbreiden met maatwerk. Wil je bijvoorbeeld een koppeling tussen jouw administratiepakket en de webshop? Dat is geen enkel probleem voor onze programmeurs.

» Webapplicatie op maat
Webshop promotie

Je hebt niets aan een webshop zonder bezoekers. Daarom is het belangrijk om je webshop te promoten. Je trekt veel bezoekers naar een webshop als deze hoog in Google staat. Hiervoor kunnen wij zorgen met zoekmachine-optimalisatie.

Ook voor andere promotie kun je bij Forresult terecht, o.a. promotie via banners, conversie-optimalisatie, email marketing en het laten ontwerpen van een flyer of kortingsbon.
 


 

websop promotie

 

Talrijke tevreden klanten zijn u voorgegaan

Forresult heeft webshops gebouwd voor bedrijven in uiteenlopende branches. Daarom kunnen wij je een grote diversiteit aan webshops laten zien. Ben je benieuwd naar de webshops die we voor onze opdrachtgevers hebben ontwikkeld? Bekijk dan nu ons webhop portfolio.

 

vc

© 2005-2017 Forresult b.v Enschede | Algemene voorwaardenVacatures