Eigenwijze Reizen

Eigen-Wijze Reizen

“Sinds 2010 verzorgt Forresult de AdWords en SEO voor ons. Daarbij liep Forresult tegen moeilijkheden aan omdat de site door een andere partij niet goed was opgebouwd. Daarom hebben we Forresult een compleet nieuwe website laten bouwen. Dat is een goede keuze geweest. Ons bestelproces is daardoor veel duidelijker geworden.

Jorik’s visie van ons bedrijf staat ons heel erg aan. Hij heeft namelijk een brede kijk op marketing. Hij biedt een uitstekende combinatie tussen een technisch en marketing-psychologisch advies. 

Ik ben tevreden over de samenwerking tussen Forresult en Eigen-Wijze Reizen.”

- Arjan van der Laan
www.eigenwijzereizen.nl


Niek Demmers - Slaapkamerweb

"Bij het uitzoeken van een webshop die onze wensen voldeed kwam veel kijken. Totdat wij in contact kwamen met Forresult. Ze konden aan al onze eisen voldoen en op het moment dat wij in zee gingen met Forresult verliep alles op rolletjes. Van de lay-out tot de aanpassingen in onze webshop is alles zoals wij dit wilden zien. Inmiddels draait Slaapkamerweb.nl al sinds 2007 en zien we ook duidelijk dat onze keuze de juiste is geweest. We zijn als bedrijf dankzij onze samenwerking met Forresult meer gegroeid dan we ons hadden kunnen voorstellen.

Omdat Google AdWords en vergelijkbare systemen erg duur en tijdelijk zijn, ben ik gestart met zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie is veel goedkoper en werkt ook op de lange termijn. Ik merkte al snel resultaat. Binnen enkele maanden schoten mijn zoekmachine resultaten omhoog. Wel denk ik dat je er in moet blijven investeren, want veel mensen gebruiken natuurlijk dezelfde tactiek."

Wat ik goed vind aan Forresult is dat ze zich onderscheiden van andere zoekmachine optimalisatie bureaus door ook te investeren in sub-woorden waarmee een hogere conversie te behalen is. Forresult is hier erg goed in. Ze denken en werken echt met ons mee. Ik vertel ook veelal tegen collega ondernemers dat ik ons succes mede aan Forresult te danken heb. Ik verwacht nog een jarenlange goede samenwerking met Forresult."


 

Wilhelm Palthe - VWP Shortlease

Wilhelm Palthe is directeur van VWP Shortlease in Enter en is al sinds 2006 klant bij Forresult. Naast de ontwikkeling van de website heeft hij ons meerdere webapplicaties laten bouwen. Ook voeren we zoekmachine- en conversie optimalisatie uit en schrijven we geregeld een mailing met de nieuwste shortlease acties.

“Ik ben bij Forresult terecht gekomen omdat Jan-Willem Tusveld van vinden.nl en zoeken.nl me jullie aanbeval. Zo is het balletje eigenlijk gaan rollen. Forresult heeft onze complete website ontwikkeld en ik ben er erg tevreden over. Wat me zo aanspreekt is dat Jorik heel goed onze wensen kan vertalen. Wij hebben bijvoorbeeld een idee en hij verwerkt dat idee altijd tot goed eindresultaat.

De samenwerking is heel goed, het is prettig dat je persoonlijk contact hebt met één persoon. Dat praat altijd erg gemakkelijk vind ik. Toch zou ik Forresult niet aanraden bij anderen. En dat bedoel ik juist positief. Ik wil de aandacht van Forresult liever niet delen!”, lacht Wilhelm.


Scootmobiel Comfortabel

“Sinds de samenwerking met Forresult is er voor ons veel veranderd. We beschikken niet alleen over een professionele en fraai vormgegeven website, waarop we veel positieve reacties krijgen van onze klanten. We hebben er óók een hecht team van specialisten bij gekregen die serieus werk maken van ons online succes. En dat merken we in de resultaten! Forresult denkt actief met je mee en is van alle markten thuis. Bent u op zoek naar een club die van aanpakken weet en alles in huis heeft? Ik beveel Forresult.nl van harte aan!”

- Olof Geurts
www.scootmobiel-comfortabel.nl

 

Civil-Military Cooperation Centre of Excellence

“Working with Forresult was not only efficient and productive – it was also fun. Especially Roy Snippers took care of establishing a good relationship without losing the focus on developing a new website. The cooperation was non-bureaucratic, flexible and very customer-friendly. Our customers are military and civilian people from all over the world with different cultural and technical backgrounds. The structure of our old webpage was not optimal. Finding the most important information at once was not easy. Forresult supported us to find a clear structure & design and eased especially the course registration heavily. Now you need just three clicks and you are registered. Thank you for that. The CCOE is looking forward to the future common projects with Forresult.”

- Sven Dube
www.cimic-coe.org

 

Tot Ziens Promotions

"Door goede ervaringen bij mijn vorige werkgever ben ik bij Forresult terecht gekomen voor de bouw van mijn webshop met relatiegeschenken en textiel. De samenwerking met Forresult loopt prima. Alles wordt snel opgepakt en de site is op zeer korte termijn opgeleverd. Daarnaast voeren ze zoekmachine optimalisatie uit. Dit heeft zijn vruchten voor mij duidelijk afgeworpen. Ik merk dat producten snel door Google worden opgenomen in de zoekresultaten. Soms al binnen een dag. Ik beveel Forresult zeker aan bij anderen."

- Hans Coesel
www.totzienspromotions.nl

 

P.G.S. Tonkens - ProRail regio Randstad Noord

"De mensen van Forresult hebben een grondige en klantgerichte aanpak laten zien vanaf de start. Reële verbeteringsvoorstellen vanuit het bestaande bedrijfsproces, die in de praktijk het gewenste inzicht daadwerkelijk opleveren. Concreet, gebruiksvriendelijk en pragmatisch. Zeer tevreden."

 

ProRail logo

 

 

Diana Stoop - Stoop Furniture

"Ik ben gestart met de zoekmachine optimalisatie van Forresult, omdat Jorik Heins mij vertelde dat je met Google AdWords onnodig veel geld kwijt bent. Zoekmachine optimalisatie is veel goedkoper en op deze manier ben je ook langdurig te vinden in Google. Ik merkte al snel dat ik het heel druk kreeg. Terwijl het in de winkel juist rustig was, kreeg ik veel nieuwe klanten via internet. Een teken dat de zoekmachine optimalisatie zijn werk deed en dat nog steeds doet!

De samenwerking met Forresult ervaar ik als top en heel fijn! Jorik Heins kan heel goed uitleggen en hij denkt mee met mij als klant. Ik ben alleen maar positief. Ik zou de zoekmachine optimalisatie zeker aanraden aan andere mensen."

 

Theo Lucas  - Lucas Juwelier

"Via Google ben ik bij Forresult terecht gekomen voor de bouw van mijn webshop. Ik ben redelijk tevreden met mijn webshop, maar ik had hogere verwachtingen van het aantal bestellingen. Misschien moet ik nog meer aanpassen en verbeteren in mijn site.

De samenwerking met Forresult bevalt me goed. Ik heb ze al aanbevolen bij anderen ik en ik zal dit ook zeker blijven doen."

 

Fabienne Wikler 2improve

2improve is een nieuw en innovatief middel tegen puistjes en o.a. bekend van reclamespots op Slam!FM en Radio538. Forresult heeft voor 2improve een webshop ontwikkeld en laat de site hoog scoren in Google met zoekmachine optimalisatie.

"Ik ben bij Forresult terecht gekomen omdat de eigenaar van Easy Drogist jullie aanbeval. Door zijn goede verhalen heb ik besloten ook een webshop bij jullie te laten ontwikkelen en zoekmachine optimalisatie af te nemen. De samenwerking is goed en verloopt prettig. Daarom heb ik onlangs mijn webshop laten updaten door jullie.

Ik zou Forresult zeker aanbevelen bij anderen, omdat jullie erg goed, snel en secuur werken. Jullie zijn een goed bedrijf en leveren top werk!"

 

Edwin Mellink - Battery Benelux

"Ik heb zelf via Google naar een zoekmachine optimalisatie bedrijf gezocht. Forresult stond bovenaan. Als het zoekmachine optimalisatie bedrijf zelf bovenaan staat, dan moeten ze wel goed werk verrichten!

Onze website was ‘dood' voordat we begonnen met de zoekmachine optimalisatie van Forresult. Na twee of drie weken was er al resultaat van de zoekmachine optimalisatie werkzaamheden. We werden heel snel vindbaar in Google en ik merkte ook dat er veel nieuwe klanten en aanvragen binnenkwamen. Een teken dat de zoekmachine optimalisatie werkt. Ik ben zeer tevreden over de zoekmachine optimalisatie en heb deze dienst van Forresult al aanbevolen binnen mijn netwerk."


 

Jeroen Spaink - De Ballonnenwinkel

"Mijn ervaring met Forresult is zeer prettig. De afgesproken opleverdatum wordt gehaald en ze denken op een fijne manier mee met het ontwikkelen van onze webshops."

 

Maaike Koolhoven - Aandachtvoorrekenen.nl

"Door op internet te zoeken naar goede webshop software, kwamen we het Shopman systeem tegen. De samenwerking bevalt heel goed. Forresult is altijd erg klantvriendelijk en dat waarderen we enorm. Over het algemeen zijn we dan ook erg tevreden.

Toen we in onze software toch een aantal onvolkomenheden tegenkwamen, werden deze naar tevredenheid opgelost. Dat was erg prettig. Omdat we tevreden zijn over de werkzaamheden en klantvriendelijkheid van Forresult, hebben we hun diensten dan ook al aangeraden bij andere bedrijven!"


Dennis Brouwer - Woonwinkel Online

"Shopman (onderdeel van Forresult) heeft onze webshop gebouwd. Jorik Heins overtuigde ons om te kiezen voor zoekmachine optimalisatie. Zonder bezoekers heb je immers niets aan een goede webshop. Het gaat steeds beter met de zoekmachine optimalisatie. We staan met belangrijke zoekwoorden steeds hoger in de resultaten van Google.

De samenwerking met Forresult is prima. Onze webshop ziet er strak uit en is zeer gebruiksvriendelijk. Jorik Heins is bij ons op kantoor geweest en wij zijn ook vanuit Haarlem in Enschede geweest. Er is een klik tussen onze bedrijven en dat vind ik heel belangrijk."

 

 
vc

Maken deze verhalen je enthousiast?

 

© 2005-2017 Forresult b.v Enschede | Algemene voorwaardenVacatures