Een website die geld oplevert én er mooi uitziet!

Jouw bedrijf heeft niet zomaar een website. Je hebt die website met een doel! Het behalen van dat doel staat centraal. Je wilt bijvoorbeeld producten verkopen of offerte aanvragen krijgen. Daarvoor is het niet voldoende dat je website er leuk uitziet en dat je hem zelf aan kan passen. Er zijn andere dingen van belang en juist daar focussen wij op!

Wat is de reden dat een bezoeker jouw website bezoekt?

Ook je bezoeker heeft een doel. Hij is op zoek naar de beste oplossing voor zijn probleem. Een bezoeker doet geen zaken met een bedrijf op basis van het design, maar doordat de website aansluit bij wat hij zoekt. Hoe communiceer je jouw boodschap het beste zodat deze aansluit bij dat wat de bezoeker zoekt?

bezoekers website

Zo levert jouw website geld op!

ForResult is een online marketing bureau dat eerst kijkt naar functionaliteit. Welke acties wil je dat de bezoeker doet? En welke knoppen horen daarbij? Moeten de menu items links of rechts komen te staan? Wat wil je uitstralen en wat voor foto’s horen daarbij? Deze aanpak maakt het verschil tussen een website die er leuk uitziet en een website die jou geld oplevert!

Vanzelfsprekend geregeld

En ja we zorgen voor:

  • een goed CMS zodat je zelf je website kan bewerken.
  • een technisch goede website
  • een responsive website (goed zichtbaar op mobiel en tablet)

Marketing psychologie voor meer conversie

In onze ontwerpen gebruiken we technieken uit de marketing psychologie. Het doel is om bezoekers te sturen, zodat ze actie ondernemen. En om bepaalde aspecten meer aandacht te geven. Dankzij marketing psychologie krijg jij een website of webshop die meer oplevert! Lees meer over conversie optimalisatie.

marketingpsychologie

Volledig op maat gemaakt

We maken elke website of webshop volledig op maat! Jouw doel is leidend en niet een standaard sjabloon. We maken geen gebruik van standaard sjablonen.

Webdesign portfolio

Garagedeuren & voordeuren op maat! » 10 jaar garantie | Different Doors

Eigen-wijze Reizen | Fietsvakanties en Wandelvakanties

Slaapkamerweb.nl uw online slaapkamerspecialist

Cloud It Out - Jouw partner voor de online werkplek

Hier enkele websites uit de honderden websites die we hebben ontworpen. We laten het ontwerp precies aansluiten bij jouw doel, huisstijl en gewenste uitstraling.
pijl

Een site die geld oplevert? Het is aan jou!

Ons doel is niet dat de nieuwe website je geld kost, maar dat het je geld oplevert! Is het tijd voor een nieuwe look of is het tijd voor meer omzet uit je site? Het is aan jou!

Ja, ik wil een site die winst oplevert

Dankzij Forresult zijn wij als bedrijf in groei verviervoudigd, zowel in omzet-, personeel- en bedrijfspand. Van lokale slaapkamerspeciaalzaak naar een landelijk succesvolle webwinkel. Wij zijn ForResult daarin erg dankbaar!


Niek Demmers
Slaapkamerweb

Klant bij ons

Wij werken voor MKB-bedrijven en ook voor grotere klanten

Gezien bij:
RTL4 logo
NOS logo
Editie NL logo
Volkskrant logo
RTL4 logo