Een uitgekiende website-indeling

Jij doet niet zomaar wat als je aan het werk bent. Je denkt na over wat je doet. Wij ook. Daarom maken we een strategisch plan en een prototype van een website voordat we er een mooi “plaatje” bij ontwerpen. Gebruiksgemak en verkoopkracht, daar moet een site in uitmunten. En natuurlijk moet het webdesign aansluiten bij je doelgroep.

 

 

website design prototype


 

responsive website

 

Voor pc, tablet en mobiel

Een goede website is geschikt om te bekijken op pc, tablet en mobiel. Logisch, want op de meeste sites komt meer dan 50% van de bezoekers via een mobiele telefoon. Daarom bouwen wij standaard sites die zich aanpassen aan het apparaat waarmee de website wordt bekeken. Een responsive website noemen we dat.

 

 

website design mbv consumentenpsychologie

 

Webdesign met een psychologische touch

Een mooi design is geen garantie voor een succesvolle site. Daarom werken wij met een marketingpsycholoog die wéét hoe bezoekers een website bekijken en (aankoop)keuzes maken.

Jouw site zal succesvoller zijn dankzij effectief bewezen technieken uit de marketingpsychologie die wij in je website verwerken. Concreet levert je dit meer leads en meer verkoop op via je site.

vc

 

 

Meedenken in maatwerk

Een website wordt altijd op maat gemaakt. Wij schrikken er dus niet van als je met een lijst technische wensen aankomt. Leg het bij ons neer en wij zoeken naar de beste oplossing die niet onnodig complex of duur is.

 

 

website design wensen


 

Zelf beheren, makkelijk en snel

Je wilt zelf makkelijk je site aan kunnen passen. Daarom hebben wij een handig content management systeem (CMS) ontwikkelt. Geen moeilijke menu’s, ingewikkelde plugins of vreemde foutmeldingen. Gewoon een systeem waarmee je eenvoudig je site kan updaten zonder dat je technische kennis nodig hebt.

 

 

content management systeem website

 

vc

Goed om te weten

Ook na de opleveren van je website kunnen we je vaste aanspreekpunt zijn.

We helpen je graag bij de promotie van je site o.a. met
zoekmachine-optimalisatie en e-mailmarketing.

Nu en op lange termijn.
 

vc

Maak kennis met ons

Dat levert u altijd wat op!

» Afspraak maken

of bekijk ons portfolio
of bel ons op: 053 43 44 555

© 2005-2017 Forresult b.v Enschede | Algemene voorwaardenVacatures