Hoe kunnen we jou helpen?

Welk soort webapplicatie je ook in gedachten hebt, online marketing bedrijf Forresult heeft zelf de capaciteit in huis om een webapplicatie voor je te bouwen. Denk bijvoorbeeld aan een registratiesysteem, extranet, marktplaats of offertesysteem. De mogelijkheden zijn eindeloos.
» Reeds ontwikkelde webapplicaties

 

Stappenplan bouw webapplicatie

Stap 1 We luisteren naar je wensen en denken met je mee om de functionaliteiten van de webapplicatie helder op papier te zetten.
 
Stap 2  Nadat de plannen zijn uitgewerkt wordt een prototype ontwikkeld. Hiermee test je het gebruiksgemak en volledigheid van de applicatie.
 
Stap 3  De ervaren programmeurs van Forresult werken aan de technische realisatie van je webapplicatie.
 
Stap 4

In een testperiode wordt bepaald of de webapplicatie goed werkt in de praktijk. De laatste puntjes worden op de i gezet.

Stap 5 Wanneer zowel jij als wij tevreden zijn over de webapplicatie wordt de webapplicatie online gezet en in gebruik genomen.  
 

webapplicatie op maat  De optimale webapplicatie

Het uiteindelijke doel van ons is dat de webapplicatie precies aansluit bij jouw behoeftes. De webapplicatie moet alle functies bevatten die jij nodig hebt en simpel zijn in het gebruik. Zo creëren we een ideale webapplicatie.

 

bouw webapplicatie

vc

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in het laten ontwikkelen van een op maat gemaakte webapplicatie? Of wil je jouw website of webshop verrijken met nieuwe mogelijkheden voor je klanten en/of je bedrijf?

Vertel ons je idee, we denken graag met je mee.

 

» Neem contact met ons op
of lees cases over maatwerk applicaties

© 2005-2017 Forresult b.v Enschede | Algemene voorwaardenVacatures