Subsidie online marketing |
MKB-voucher

Advies over je digitale (online) strategie met online marketing of een website of webshop laten maken? Dat kan nu met de MKB-voucher van de provincie Overijssel. Als online marketing partner voor het MKB helpt ForResult je hier graag bij.

Let op - Het subsidiebudget is beperkt, dus vraag snel aan!

Hoe werkt de subsidie?

De innovatie voucher voor het MKB vraag je eenvoudig aan op de website van de provincie Overijssel. Hiervoor heb je een offerte nodig van een bureau. Vanuit ForResult krijg je alle benodigde documenten en informatie aangeleverd om je aanvraag compleet te maken.

De garanties van ForResult:

  • Geen subsidie? Dan ben je niets verplicht
  • We ondersteunen bij de aanvraag 
  • Alles vooraf duidelijk en inzichtelijk

Vanaf 10 februari kunnen aanvragen worden ingedient. Echter is er een plafond per type onderneming. Het kan zijn dat deze al op korte termijn wordt bereikt. Wees er dus snel bij en neem alvast contact op! Lees meer over de subsidie MKB-voucher

Gebruik de MKB-voucher!

Naam is een verplicht veld
Bedrijfsnaam is een verplicht veld

Vul hier hoe je wilt dat ik contact met je opneem

Telefoon is een verplicht veld
E-mailadres is een verplicht veld

Voor wie is de subsidie?

De subsidie geld voor alle Overijsselse mkb-ondernemingen. Dat kunnen bouwbedrijven zijn, maar ook detailhandel (winkeliers) die willen investeren in innovatie / digitalisering.

Het belangrijkste doel is dat de ondernemer de eigen organisatie wil ontwikkelen. Daarmee draagt hij / zij bij aan een innovatieve Overijsselse economie en aantrekkelijke leefomgeving. 

Er is 1 vereiste:

  • U moet een vestiging in Overijssel hebben

Mogelijkheden met de digitaliseringsvoucher

Vanuit de provincie is de subsidie beschikbaar gesteld voor ondersteuning bij het digitaal bereiken en bedienen van klanten. Iets dat in deze tijd, maar ook in de toekomst een waardevolle toevoeging is. Daarnaast wordt onderscheid gemaakt in twee activiteiten. 

  1. Aanschaf van producten of diensten ter ondersteuning van nieuwe verdienmodellen of digitale dienstverlening en verkoop. Bijv. advisering over digitale strategie (hoe kan je groeien door inzetten van online?). De maximale subsidie is 2500,-
  2. Onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en productieprocessen of het verbeteren hiervan door toepassing van innovatie. Bijv. advisering in ontwikkeling van websites en webshops. De maximale subsidie is 10.000,-

Benieuwd of jouw behoefte onder deze subsidie valt?
Uiteraard helpen we je graag op weg en kijken we samen naar de mogelijkheden die jouw bedrijf helpen.

 

Vrijblijvend de subsidie mogelijkheden bekijken?

Wij maken graag even tijd voor je om persoonlijk naar je website en je kansen te kijken.
Wat heeft jouw voorkeur? Maak hier je keuze:

Ik ontvang een uitnodiging per e-mail   Ik word liever even gebeld