Beoordeling: 9.4/10

SEO tarieven

Ben jij benieuwd naar de tarieven van SEO? SEO tarieven kunnen flink verschillen en dit heeft als reden dat er een groot verschil is tussen aanpak, kwaliteit en innovatie. Waarbij je bij het ene SEO bureau 5 artikelen en 10 links per maand krijgt, krijg je bij het andere SEO bureau een strategie, plan van aanpak en een concrete takenlijst met artikelmarketing om je bedrijf online te profileren. Een groot verschil wat je vaak terugziet in de SEO tarieven per maand.

SEO is een investering die je niet alleen geld kost, maar je juist meer geld moet opleveren, dat is het belangrijkste! We leggen je graag uit wat onze SEO tarieven zijn en wat je hiervoor terugkrijgt.

Welke SEO tarieven hanteert ForResult

Bij ForResult heb je de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief SEO af te nemen. Kies je namelijk voor één van de onderstaande pakketten dan is het standaard SEO tarief 79,- (excl. btw) per uur. Ons SEO tarief is van toepassing op de volgende pakketten:

 • Business (16 uur)
 • E-commerce (25 uur)
 • Accelerator (35 uur)

Geen verschil in kwaliteit, enkel het aantal beschikbare uren dat wij voor jou aan de slag gaan. Heb je een startup en wil je starten met SEO dan is het Business-pakket zeker een aanrader. Heb je een grote onderneming en nemen het aantal vraagstukken en campagnes toe? Dan is een E-commerce of Accelerator-pakket zeker aan te bevelen.


 

Wat wij doen?

 1. Uitvoerige inventarisatie en website analyse
 2. Een duidelijke strategie met technische analyse
 3. Plan van aanpak met uitvoerbare takenlijst
 4. Uitvoerbare werkzaamheden door een vakspecialist
 5. Adviseren en ondersteunen van jullie huidige marketingteam

Meer weten over onze SEO tarieven?

  Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen

  Kies een vorm van contact

  Gecertificeerd bureau:
  Google Partner
  NOS logo
  Editie NL logo
  Volkskrant logo
  RTL4 logo

  Vele klanten gingen jou al voor!

  Binnen ons klantportfolio hebben we bedrijven in allerlei branches. Hierdoor hebben we een goed inzicht in de diverse markten en weten we exact hoe we jouw bedrijf kunnen laten scoren. Wacht niet langer en vraag meer informatie aan over onze SEO tarieven.

  “Onze website wordt erg goed gevonden in Google. Zoekmachine optimalisatie is hierbij zeer belangrijk. Dankzij ForResult zijn wij als bedrijf 4 keer zo groot geworden. Wij zijn ForResult erg dankbaar voor de resultaten.”

  Niek Demmers
  Slaapkamerweb