SEO kosten

Om jouw bedrijf online beter vindbaar te maken moet je nou eenmaal investeren, de ene ondernemer kiest voor  het investeren van eigen uren en de andere ondernemer kiest voor het uitvoeren van deze werkzaamheden door een professioneel SEO bedrijf. Wij geven je graag inzicht in de kosten van SEO en de bijbehorende zaken waar jij als ondernemer mee rekening dient te houden.

Waarom kun je jouw SEO beter laten uitvoeren door een specialist?

Veel ondernemers willen kosten besparen, natuurlijk begrijpelijk. Stel je voor, je bouwt je eigen huis, schildert je eigen kozijnen, legt je eigen elektriciteit aan en richt je eigen tuin in. Niet onmogelijk, maar als het je niet al veel meer tijd kost dan normaal en of je hetzelfde professionele resultaat krijgt is maar de vraag.

Een echte vakman zit dagelijks in de materie, net zoals wij dagelijks de online marketing verzorgen van tientallen bedrijven (groot en klein). Local seo, artikelmarketing en markup schema’s zijn voor ons dagelijkse begrippen. We hebben betrouwbare relaties, kunnen sneller voor jouw resultaten behalen en hebben specialisten op ieder vakgebied, waaronder copywriters, linkbuilders en seo-specialisten.

 

SEO is een investering in je bedrijf!

Natuurlijk kost het inschakelen van vakspecialisten jouw bedrijf een x bedrag per maand. Echter wist je dat deze investering je op de langere termijn wel 10x meer kan opleveren. Een stabiele online groei met jouw onderneming met een gemiddelde omzetgroei van 25% per jaar? Het kan echt!

Wij behalen met de onderstaande SEO-pakketten al jaren prachtige resultaten voor kleine- en grote bedrijven. Wil je graag meer informatie over onze resultaten? Bekijk dan hier een aantal van onze resultaten!

Waar baseren wij onze SEO kosten op?

SEO is een tijdrovende klus, pak je dit niet goed aan dan kun je wellicht op de korte termijn wel resultaat boeken, maar geen blijvende stabiele groei realiseren. Wil je alle onderdelen goed uitvoeren dan dien je te werken vanuit een passende strategie voor jouw bedrijf. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken, passen alle vormen van zoekmachine optimalisatie toe en werken op een efficiënte manier naar een effectieve verbetering om jouw bedrijf beter vindbaar te maken.

Kies jij voor het team van Forresult dan weet je zeker dat we het maximale uit jouw uren halen, die voor jouw online campagne noodzakelijk zijn. Doordat wij meerdere vakspecialisten direct beschikbaar hebben kunnen wij jouw bedrijf op ieder vlak verbeteren. Eén aanspreekpunt, één campagne-eigenaar die zich volledig inzet voor jouw bedrijf. Niet langer een nummertje, maar gemotiveerde medewerkers die er juist om geven om van jouw bedrijf een online succes te maken!

Onze SEO-pakketten

Om jou een betrouwbaar beeld te geven van onze bureau geven we je graag inzicht in de maandelijkse kosten. Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop en wij werken enkel met een vertrouwde samenwerking. Je hebt bij ons de mogelijkheid om te kiezen uit drie SEO-pakketten, waaronder Premium, Business en E-commerce.

We maken graag kennis met je

Jouw bedrijf heeft zijn eigen uitdagingen. Wil jij weten of wij de ideale partner zijn voor jouw uitdagingen? Gaan we samen jouw bedrijf laten groeien? Daar kom je achter door kennis met ons te maken.

We nodigen je graag uit. Persoonlijk, laagdrempelig en zonder verplichtingen.