ForResult – online marketing partner

SEO abonnement

SEO is een continu proces. Wil je flinke stappen maken met je bedrijfswebsite dan is het belangrijk dat je maandelijks je website blijft verbeteren.

Met ons SEO abonnement streven wij enkel naar resultaat!

Voor ons is het simpel, wij maken klanten graag tevreden. Een tevreden klant is een ambassadeur van onze organisatie. Dit is al jaren de werkwijze van Forresult.

Wij zetten  ons in als medewerkers van jouw organisatie. Ons doel is niet om geld uit jou zak te kloppen, ons doel is om jouw bedrijf door de jaren heen te laten groeien. Ons motto, als jouw bedrijf groeit, groeien wij mee!

Een eerlijk bedrijf met betrouwbare specialisten, waar je geen nummertje bent, maar waar je de volledige aandacht krijgt van ons gehele team van specialisten binnen de SEO!

Wil je graag inzicht wat je met een SEO abonnement bij ons kunt bereiken? Bekijk dan eens een aantal van onze resultaten die we door de jaren heen bereikt hebben.

SEO abonnement

Onze SEO abonnementen

Om je toch inzicht te geven in onze SEO prijzen laten we graag ons aanbod SEO-abonnementen zien:

  • Business (16 uur)
  • E-commerce (25 uur)
  • Accelerator (35 uur)

Bij afname van bovenstaande abonnementen hanteren we SEO prijzen van €79,- (excl. BTW) per uur. Het is hierbij zeer belangrijk om te weten wat je hiervoor terugkrijgt. Wij willen namelijk tevreden klanten die de SEO prijzen terug zien in de omzet of het aantal websitebezoekers. We zullen dan ook tijdens het gratis vrijblijvende gesprek transparant communiceren wat haalbaar is. Alleen zo zijn de SEO prijzen van €79,- (excl. BTW) per uur relevant voor jou!