Beoordeling: 9.4/10

Online marketing voor webshops

Als eigenaar van een webshop heb je natuurlijk een belangrijk doel; zo veel mogelijk verkopen genereren. Klinkt simpel, maar niks is minder waar. Om meer conversies te behalen zul je een succesvolle online marketing strategie moeten opstellen om jouw webshop naar een hoger niveau te tillen. Met een goede marketing campagne zorg je voor meer zichtbaarheid en verhoog je de kans dat bezoekers een aankoop doen op jouw webshop.

Gezien bij:
RTL4 logo
NOS logo
Editie NL logo
Volkskrant logo
RTL4 logo

Online groeien

Om je online-onderneming te laten groeien zul je een strategie moeten inzetten die bijdraagt aan de volgende doelen;

  • De juiste doelgroep bereiken
  • Relevant verkeer naar de webshop halen
  • Mensen overtuigen een aankoop te doen
  • Hiervoor is kennis en ervaring nodig om te weten hoe je dit het beste aanpakt.
Online marketing voor webshops

Online marketing specialist ForResult

Wij ondersteunen onze klanten bij het verbeteren van hun webshop en het opstellen van een succesvolle marketing strategie. Hieronder lees je hoe wij te werk gaan.

Onze bewezen aanpak:

Webshop analyse

Allereerst voeren we een uitgebreide analyse uit. We kijken of het fundament van de webshop goed is of dat er nog mogelijkheden zijn deze te optimaliseren.

Kansen in kaart brengen

Ten tweede bekijken we waar kansen liggen je webshop naar een hoger niveau te tillen. Hierin zijn we transparant en maken geen loze beloftes.

Strategie bepalen

Als laatst bepalen we de strategie voor de lange en de korte termijn. Om snel resultaten te behalen passen we SEA toe. Om lange duurzame resultaten te behalen passen we SEO toe .

Online marketing voor webshops

Top-posities voor Eigenwijze Reizen

Eigen-Wijze Reizen uit Enschede werd een paar jaar geleden klant bij ForResult. Samen zijn we gaan bouwen aan de vindbaarheid van de webshop. Door deze samenwerking heeft Eigenwijze Reizen mooie posities weten te behalen in Google. Hierdoor kregen zij

  • Meer bezoekers op de webshop
  • Een flink aantal extra boekingen! 

Ook online groeien? Neem contact op!

Veel gestelde vragen:
Vragen en twijfels bij het promoten van je webshop

Dat begrijpen wij heel goed. Toch kun je niet om Google heen. Wat wij wel doen is een goede basis creëren voor je webshop. Met een goed fundament hebben Google-updates weinig of geen effect op je online resultaten en blijft je webshop stabiel.

Het kan zijn dat je eerder een slechte ervaring heeft gehad met een andere partij. Dat is natuurlijk vervelend. Wij spreken vaak bedrijven die gelokt zijn met loze beloftes en daarna van de koude kermis thuiskomen.

Wij doen het op veel punten anders dan andere online marketing bureaus. Wij bij ForResult houden van realistische doelstellingen. Wij doen geen loze beloftes en zijn eerlijk over de haalbaarheid van je doelen. Wat ForResult ook onderscheidt van andere partijen is dat wij onze strategie in zetten op de korte maar ook op de lange termijn. Zo gebruiken wij geen simpele trucjes om maar zo snel mogelijk onhoudbare resultaten te zien maar leveren we kwaliteitswerk. Daarmee werken we aan een stevig fundament wat op de lange termijn ook resultaten op zal leveren. Hierdoor werken we met veel klanten al jaren samen aan hun groei.

Vraag je je af wat ForResult voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op Dan bespeken we wat we voor jou kunnen doen. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Ook meer resultaat behalen?

Neem contact op met marketing partner ForResult! →

Samen bespreken we wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Daarbij geven we je alvast wat waardevolle tips mee!

Liever bellen of een e-mail? Geen probleem! We denken graag met je mee. Je kan ons bereiken via:

Bel: 053 43 44555
Mail: info@forresult.nl

Neem contact op!

    Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen


    Kies een vorm van contact