Linkbuilding bureau

Linkbuilding is een belangrijke factor om jouw bedrijfswebsite beter te laten scoren. Zonder een betrouwbaar linkprofiel is de kans klein dat jij hoger in Google scoort dan jouw concurrenten. We zien vaak dat veel ondernemers linkbuilding nog onderschatten. Ons linkbuilding bureau (ForResult) legt jou graag uit, waarom je voor ons moet kiezen als jouw professionele linkbuilding bureau!

Kwaliteitsgarantie? Jazeker!

Wil jij het anders aanpakken en ben jij op zoek naar een betrouwbaar linkbuilding bureau dat voor jouw bedrijf aan de slag gaat? Wij helpen je graag verder! 

Wij garanderen:

  • Een diversiteit in je linkstructuur, ankervariatie en type links
  • Geen blauwdruk, maar wij zoeken voor jou echte websites
  • Hoge kwaliteit pagina's en artikelmarketing (geen PBN's)

Vraag een QuickScan aan!

Naam is een verplicht veld
Bedrijfsnaam is een verplicht veld

Vul hier hoe je wilt dat ik contact met je opneem

Telefoon is een verplicht veld
E-mailadres is een verplicht veld
Gezien bij:
RTL4 logo
NOS logo
Editie NL logo
Volkskrant logo
RTL4 logo

Wat is linkbuilding?

Het internet is een belangrijk element in ons dagelijks leven. Het internet bestaat uit routers die met elkaar verbonden zijn, hierdoor kan iedereen dagelijks miljoenen websites bezoeken. Net zoals routers zijn websites met elkaar verbonden door links. Iedere link zorgt voor een koppeling tussen websites en geeft een bepaalde waarde door. Deze waarde speelt een belangrijke rol bij het bepalen waar jouw bedrijfswebsite eindigt in de zoekmachines.

Met linkbuilding zorgen wij dat jouw bedrijfswebsite kwalitatieve links ontvangt. Dankzij een doordachte strategie breiden wij jouw linkprofiel uit (op een natuurlijke wijze), hierbij letten wij op structuur, ankerdiversiteit, type websites en type berichten. Wil je graag meer informatie over linkbuilding? Vraag dan vrijblijvend een QuickScan aan!

 

Hoe bereiken wij topposities voor jouw bedrijf?

Linkbuilding kan de ontbrekende sleutel zijn in de zoektocht naar jouw online succes. Je hebt een prachtige en doordachte website, beschikt over unieke content en mensen kunnen eenvoudig over je website navigeren, maar toch blijft het verkeer nog steeds achter en wil het je maar niet lukken om vindbaar te worden op jouw belangrijkste diensten.

Ons linkbuilding bureau werkt altijd met een duidelijk strategie. Je wordt niet alleen vindbaar op ‘enkele’ zoektermen, maar wij bouwen juist naar een verbetering in het algemene profiel, waardoor wij jou vindbaar maken op honderden zoektermen! Wil je graag meer informatie over welke vormen van linkbuilding ons bureau kan toepassen? Neem dan contact op!

 

Klanten Forresult

 

 

"Dankzij ForResult zijn wij als bedrijf 4 keer zo groot geworden. Zoekmachine optimalisatie is hierbij zeer belangrijk geweest. Wij zijn ForResult erg dankbaar voor de resultaten" 

Niek Demmers - Slaapkamerweb B.V.

Mooie resultaten dankzij linkbuilding!

Voor al onze klanten zetten wij linkbuilding in en behalen wij mooie resultaten. Wil je graag meer weten wat linkbuilding voor je bedrijf kan betekenen?

Bekijk onze resultaten

 

Is linkbuilding nog wel nodig?

De route naar online succes is voor iedere campagne anders. Het kan voorkomen dat jouw bedrijfswebsite over duizenden links beschikt zonder dat je ook maar enige vorm van linkbuilding hebt toegepast. Je ontvangt op een ‘natuurlijke’ wijze veel links, bijvoorbeeld doordat je een bekend merk hebt of over zeer kwalitatieve content beschikt. Mensen linken naar jouw website omdat ze graag naar je website willen linken.

Echter, in de praktijk, zien we dat veel ondernemers niet over deze luxepositie beschikken. De gedeelde content is niet ‘deelwaardig’ en mensen delen minder snel een lokale onderneming dan een nieuwswebsites in een specifieke branche. In welke positie jij ook zit met je website, dankzij professionele linkbuilding kun jij tactische keuze maken en de regie in handen nemen!

Wij helpen je graag met het schrijven van deelbare content in combinatie met het aanvullen van jouw linkprofiel op een professionele- en betrouwbare manier!

Ervaar de kwaliteit van een betrouwbaar linkbuilding bureau!

Er zit veel verschil in kwaliteit als het aankomt op linkbuilding bureaus. Worden er links geplaatst op simpele websites in een netwerk of kiest men voor kwalitatieve artikelmarketing. Ben jij verbeterde posities aan het opbouwen voor de korte termijn of juist voor de langere termijn?

Wij leveren enkel kwaliteit! Dit doen we door de juiste verhouding te zoeken van gecombineerde links met een ruime diversiteit qua ankers. Hierdoor krijg jij een natuurlijk linkprofiel waar je jaren op voort kunt borduren.

Ons team bestaat uit echte linkbuilding-specialisten. Onze specialisten zijn iedere dag bezig met het uitbreiden, monitoren en uitbreiden van linkbuilding-campagnes in diverse sectoren.

Wij helpen jou graag met het samenstellen van een passende linkbuilding-strategie. Wil je graag een keer sparren over de mogelijkheden? Kom dan een keer langs voor een kop koffie!

 

Meer informatie ontvangen?

Wij maken graag even tijd voor je om persoonlijk naar je website en je kansen te kijken.
Wat heeft jouw voorkeur? Maak hier je keuze:

Ik ontvang een uitnodiging per e-mail   Ik word liever even gebeld

 

 

Het linkbuilding bureau voor de omgeving van:
Albergen | Almelo | Boekelo | De Lutte | Delden Ov | Denekamp | Diepenheim | Enschede | Harbrinkhoek | Hengelo Ov | Hengevelde | Holten | Lattrop | Markelo | Ootmarsum | Oud Ootmarsum | Rijssen | Vasse