Vacature zoekmachine marketeer

Forresult BV is een allround internet marketing bureau met een specialisatie in zoekmachine optimalisatie. We zijn een snel groeiende organisatie met een jong en gedreven team. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid tot een team van specialisten die elkaar versterken in de ontwikkeling van slimme, mooie en vooral effectieve internet marketing oplossingen.

Vanwege groei van onze opdrachten zijn we op zoek naar een:
Zoekmachine optimalisatie marketeer
32-40 uur per week


FUNCTIE OMSCHRIJVING

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van websites en webshops van onze opdrachtgevers. Je adviseert opdrachtgevers hoe ze hun site zoekmachine vriendelijk kunnen maken, maar je brengt ook je kennis in praktijk. Je werkzaamheden hebben onder andere betrekking op zaken als de technische opbouw van een site, het ontwikkelen van content en linkbuilding.

Je bent onderdeel van een klein maar succesvol team van SEO specialisten. Je werkt grotendeels zelfstandig aan je projecten en je evalueert met je collega’s de voortgang. Binnen korte tijd kun je in deze functie doorgroeien tot het hoofd van de SEO afdeling.

PROFIEL

  • Ervaring met het opzetten, onderhouden en verbeteren van SEO campagnes (professioneel of hobbymatig).
  • Ervaring met het analyseren van de resultaten van SEO campagnes  (professioneel of hobbymatig).
  • Je schrijft foutloos Nederlands.
  • Passie voor zoekmachine marketing.
  • HTML kennis is een pré.


MARKETINGMAN BIEDT…
Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende baan met opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Je gaat werken in een creatieve en informele omgeving. Je komt werken in een klein team met vijf collega’s die scoringsdrang hebben om de beste resultaten te behalen voor onze opdrachtgevers. We werken hard, maar we hebben ook tijd voor een lolletje enbaan seo specialist een gezamenlijke lunch. Werktijden zijn in overleg en salaris marktconform. Ook de doorgroeimogelijkheden zijn uitstekend.

ENTHOUSIAST?
Deze vacature is gesloten. Ben je benieuwd naar onze actuele vacatures, stages en afstudeerplekken? Bekijk dan onze vacaturepagina.

 

 

Over de auteur
Forresult - Experts in online

Forresult - Experts in online

De medewerkers van Forresult delen hun kennis en ervaring met u. Praktische tips, nieuwe verkooptechnieken en succesvolle cases komen voorbij op ons blog.

Comments are closed.

Ik nodig je uit!

Ik nodig je graag uit om eens kennis te maken. In een telefoongesprek van 5 minuten kan ik je al vertellen of SEO past bij jouw bedrijf. Vaak duurt zo’n gesprek langer omdat ik graag al je vragen beantwoord. Ook kunnen we een afspraak inplannen om kennis te maken met een kop koffie of thee.


Wat heeft jouw voorkeur? Maak hier je keuze:

Ontvang een uitnodiging per mail   Ik word liever even gebeld

 

Privacy garantie
Je komt niet op een mailinglijst, je wordt niet door een callcenter gebeld.
Ik bel of mail je persoonlijk om kennis te maken. Erewoord!

 

Je mag ons ook zelf bellen op 053 43 44 555