ForResult – online marketing partner

Vacature SEO specialist

Forresult BV is een allround internet marketing bureau met een specialisatie in zoekmachine optimalisatie. We zijn een snel groeiende organisatie met een jong en gedreven team. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid tot een team van specialisten die elkaar versterken in de ontwikkeling van slimme, mooie en vooral effectieve internet marketing oplossingen.

Vanwege groei van onze opdrachten zijn we op zoek naar een:
Zoekmachine optimalisatie marketeer
32-40 uur per week


FUNCTIE OMSCHRIJVING

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van websites en webshops van onze opdrachtgevers. Je adviseert opdrachtgevers hoe ze hun site zoekmachine vriendelijk kunnen maken, maar je brengt ook je kennis in praktijk. Je werkzaamheden hebben onder andere betrekking op zaken als de technische opbouw van een site, het ontwikkelen van content en linkbuilding.

Je bent onderdeel van een klein maar succesvol team van SEO specialisten. Je werkt grotendeels zelfstandig aan je projecten en je evalueert met je collega’s de voortgang. Binnen korte tijd kun je in deze functie doorgroeien tot het hoofd van de SEO afdeling.

PROFIEL

  • Ervaring met het opzetten, onderhouden en verbeteren van SEO campagnes (professioneel of hobbymatig).
  • Ervaring met het analyseren van de resultaten van SEO campagnes  (professioneel of hobbymatig).
  • Je schrijft foutloos Nederlands.
  • Passie voor zoekmachine marketing.
  • HTML kennis is een pré.


MARKETINGMAN BIEDT…
Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende baan met opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Je gaat werken in een creatieve en informele omgeving. Je komt werken in een klein team met vijf collega’s die scoringsdrang hebben om de beste resultaten te behalen voor onze opdrachtgevers. We werken hard, maar we hebben ook tijd voor een lolletje en een gezamenlijke lunch. Werktijden zijn in overleg en salaris marktconform. Ook de doorgroeimogelijkheden zijn uitstekend.

ENTHOUSIAST?
Deze vacature is gesloten. Ben je benieuwd naar onze actuele vacatures, stages en afstudeerplekken? Bekijk dan onze vacaturepagina.

Over de auteur

Forresult - Online marketing partner

De medewerkers van Forresult delen hun kennis en ervaring met u. Praktische tips, nieuwe verkooptechnieken en succesvolle cases komen voorbij op ons blog.

Geplaatst in:

 

Ook meer bezoekers met zoekmachine optimalisatie?

We nodigen je graag uit om eens kennis te maken. In een telefoongesprek van 5 minuten kunnen we je vertellen hoe zoekmachine optimalisatie jouw bedrijf beter vindbaar maakt. Vaak duurt zo’n gesprek langer omdat we direct al je vragen beantwoorden.

Liever een afspraak inplannen om kennis te maken met een kop koffie of thee erbij? Graag! Dan bespreken we direct samen welke kansen er zijn om jouw online bezoekers te laten stijgen.

Neem direct contact op