Beoordeling: 9.4/10

Shoppen op internet populair

Steeds meer mensen in de Nederland kopen producten in een webshop. Momenteel heeft meer dan de helft van alle mensen al iets in een webshop gekocht. Maar welke producten worden vaak online gekocht?

 

Webshop populair

Sinds 2004 is het percentage van mensen die in een webshop koopt met bijna 12 procent gestegen. Je kunt dus stellen dat webshop snel aan populariteit winnen. Vooral vakanties, boeken en kleren worden veelvuldig via webshops gekocht. Ook films, huishoudelijke artikelen en kaartjes voor evenementen zijn online populair.

Ook Forresult speelt in op deze webshop trend door een webshop software pakket aan te bieden. Hiermee kunt u eenvoudig een webshop starten. De webshop software van Forresult is een groot succes. Veel bedrijven zijn u met succes voorgegaan. Een webshop is immers een goede investering: mensen kopen steeds meer online. Tevens heeft u niet de kosten van een duur bedrijfspand. Forresult helpt u graag bij het opzetten van een webshop. Voor contact kunt u mailen naar info@forresult.nl of bellen met 053- 43 44 555.

>>Webshop starten

Over de auteur
Forresult - Online marketing partner

Forresult - Online marketing partner

De medewerkers van Forresult delen hun kennis en ervaring met u. Praktische tips, nieuwe verkooptechnieken en succesvolle cases komen voorbij op ons blog.

 

Geplaatst in:

 

Maak kennis met ForResult!

Graag leren we jou kennen. Vertel ons wat jij wilt bereiken. Dan geven we je sowieso een aantal bruikbare tips. Wil je een demo van ons syteem, wil je een prijsopgave, heb je specifieke vragen?  Laat het ons weten. Ons team staat voor je klaar!

Neem direct contact op