Pixel Request: 1.000.000 euro met 2 miljoen pixels voor Serious Request

In 2005 wist een Amerikaan zijn riante studiebeurs van 1 miljoen dollar te vergaren met de milliondollarhomepage. Precies 10 jaar later starten wij hetzelfde principe om een studiebeurs voor kinderen in oorlogsgebieden bij elkaar te sparen. Voor 3FM Serious Request willen we op deze manier € 1.000.000 ophalen.

Via www.pixelrequest.nl geven we bedrijven en mensen zoals jij en ik de kans om pixels te kopen. We gaan daarin een stapje verder dan 10 jaar geleden. We verkopen een full-HD scherm (1920×1080 pixels; 2,1 megapixels) voor 50 cent per pixel. Zo is het voor iedereen haalbaar om een paar pixels te bemachtigen op pixelrequest.nl.

Helaas, onze actie voor Serious Request is alweer gestaakt. De NPO Radio-directie heeft ons laten weten dat “reclameruimte” in pixels te commercieel is voor 3FM Serious Request. Wij vinden dat erg spijtig, we hadden graag een mooi bedrag voor ze opgehaald!

 

Pixels, overal pixels

De pixels zijn straks niet alleen te zien op de website. Wij zetten ons in om jouw pixels ook zichtbaar te maken op tv, in de krant, op banners en op allerlei grote websites. Ook Led-schermen van organisaties en bureaubladachtergronden op scholen, universiteiten en bij bedrijven lenen zich uitstekend voor het tonen van de 2 miljoen gesponsorde pixels. We stellen de pixel-afbeelding beschikbaar voor het bedrukken van producten die kunnen worden verkocht ten behoeve van 3FM Serious Request.

Zo worden de pixels die je koopt voor slechts 50 cent per stuk een zeer lucratief reclameobject en halen wij meer dan 1 miljoen euro op voor kinderen. Kinderen die een toekomst verdienen.

pixelfotoBemachtig nu de beste plek voor jouw foto, logo of boodschap

We zijn pas net gestart. Dat betekent dat de beste plekken nog beschikbaar zijn! De pixels zijn te koop voor slechts 50 cent per pixel, met een minimum van 10×10 pixels. Reserveer nu jouw pixels en steun daarmee het Rode Kruis.

» Ontdek hoe het werkt op www.pixelrequest.nl

 

Serious Request 2015

In 2015 zet 3FM Serious Request zich in voor de toekomst van kinderen in oorlogs- en conflictgebieden. Kinderen en jongeren in landen als Syrië, Zuid-Soedan, de Centraal Afrikaanse Republiek en de Democratische Republiek Congo leven onder de meest extreme omstandigheden en hebben daardoor weinig kans op scholing en ontwikkeling. Alle opbrengsten van Pixel Request komen geheel ten goede aan 3FM Serious Request. Het Glazen Huis staat dit jaar van 18 tot en met 24 december op het Pancratiusplein in Heerlen.

 

Over de auteur
Forresult - Experts in online

Forresult - Experts in online

De medewerkers van Forresult delen hun kennis en ervaring met u. Praktische tips, nieuwe verkooptechnieken en succesvolle cases komen voorbij op ons blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

Ik nodig je uit!

Ik nodig je graag uit om eens kennis te maken. In een telefoongesprek van 5 minuten kan ik je al vertellen of SEO past bij jouw bedrijf. Vaak duurt zo’n gesprek langer omdat ik graag al je vragen beantwoord. Ook kunnen we een afspraak inplannen om kennis te maken met een kop koffie of thee.


Wat heeft jouw voorkeur? Maak hier je keuze:

Ontvang een uitnodiging per mail   Ik word liever even gebeld

 

Privacy garantie
Je komt niet op een mailinglijst, je wordt niet door een callcenter gebeld.
Ik bel of mail je persoonlijk om kennis te maken. Erewoord!

 

Je mag ons ook zelf bellen op 053 43 44 555