Totaaloplossing voor internet-marketing

Forresult biedt een totaaloplossing voor internet-marketing. Onze experts in online marketing helpen je graag de prestaties van jouw bedrijf op internet te verbeteren. Met onder andere marketingadvies, webdesign, zoekmachine-optimalisatie en conversieoptimalisatie dragen we graag bij aan jouw online succes.

» Lees meer over onze aanpak

Tag archief: opzetten webshop

Succesfactoren voor een webshop (1/3): een goed businessplan

In Webshop | door

Webshops zijn big business. Iedere dag weer maken vele ondernemers de stap naar een webshop. Sommige van hen zijn gepokt en gemazeld met jarenlange offline ervaring, anderen zijn onervaren ondernemers die het leuk vinden er “een handeltje” op na te houden. Iedere dag openen ongeveer 100 webshops hun digitale deuren. Maar… dagelijks sluiten er bijna

» Lees het hele artikel

Nieuwe wetgeving voor duurzaam verpakkingsmateriaal webshops

In Webshop | door

Duurzaamheid staat hoog op de politieke agenda in Europa. Hierdoor wordt steeds meer aangestuurd op een duurzame e-commerce branche. Vanaf volgend jaar moeten webshops daarom bestellingen in duurzaam verpakkingsmateriaal verzenden. Het betreft hier voornamelijk de doos of het plastic waarin het pakket wordt verstuurd naar de consument. Wat betekent dat voor jou?

» Lees het hele artikel

Een webshop opzetten – stap voor stap

In Webshop | door

Zit u al tijden te denken aan het opzetten van een eigen webshop? Maar weet u niet precies wat u allemaal moet regelen? Dan wordt het tijd om advies in te winnen over het opzetten van een webshop. In dit artikel legt een internet expert van Forresult uit wat u moet regelen: stap voor stap.

» Lees het hele artikel