Totaaloplossing voor internet-marketing

Forresult biedt een totaaloplossing voor internet-marketing. Onze experts in online marketing helpen je graag de prestaties van jouw bedrijf op internet te verbeteren. Met onder andere marketingadvies, webdesign, zoekmachine-optimalisatie en conversieoptimalisatie dragen we graag bij aan jouw online succes.

» Lees meer over onze aanpak

Tag archief: forresult

Nieuwe websites van Forresult

In Forresult | door

Doorlopend werkt Forresult aan de realisatie van nieuwe websites voor nieuwe en bestaande klanten. Wanneer wij een opdracht krijgen doen wij niet zomaar wat, maar inventariseren wij eerst waaraan de website moet voldoen. Daarbij kijken we niet alleen naar de technische aspecten en mogelijkheden, maar juist ook vanuit een marketingoogpunt. In een strategische sessie onderzoeken we

» Lees het hele artikel

Ervaringen met Forresult: Touch of Matrix

In Forresult, Website | door

Vorige week lanceerden wij de nieuwe website van Touch of Matrix. Deze werd ontworpen en gebouwd door Forresult. Günther en Ria geven samen met Jorik Heins een tipje van de sluier over hoe zij het proces hebben ervaren. Waarom hebben jullie gekozen voor Forresult? Touch of Matrix: “We zijn al sinds 2012 klant bij Forresult,

» Lees het hele artikel

Eenvoudig structuur aanbrengen in je tekst met de vraag-antwoordmethode

In Webteksten | door

Schrijf je regelmatig (internet)teksten voor bedrijven? Dan weet je dat het best lastig kan zijn om de structuur van je tekst te bepalen. Helemaal als je zelf niet veel af weet van het onderwerp waar je over schrijft. Gelukkig is er een handige methode die jou helpt structuur aan te brengen in je tekst: de

» Lees het hele artikel

‘Forresult: experts in online’ nieuwe naam Marketingman BV

In Forresult | door

Persbericht 19 juni 2014 Jorik Heins zet toekomstgerichte stap met gespecialiseerd internetbureau Het doet pijn om afscheid te nemen van de naam ‘Marketingman’, maar als Forresult gaan de experts in online de toekomst in. Het zeven medewerkers tellende bureau Marketingman (nu Forresult) werkt landelijk onder meer voor het Ministerie van Financiën, Prorail, Beter Horen en

» Lees het hele artikel

Oranje inhaker? Nee, wij zijn oranje afhakers!

In Forresult | door

Waar de rest van Nederland oranje kleurt, nemen wij bij Marketingman afscheid van onze oranje huisstijl. Na 8,5 jaar is het namelijk tijd voor een grote toekomstgerichte stap. We zeggen niet alleen vaarwel tegen onze oranje huisstijl, maar het is ook de laatste week dat we Marketingman heten. De rest blijft overigens exact het zelfde.

» Lees het hele artikel

Het best bewaarde geheim van Forresult

In Forresult | door

Twentse nuchterheid is de reden waarom we eigenlijk nooit opscheppen over onze projecten. Maar de afgelopen maanden hebben we zoveel gave projecten gerealiseerd dat het tijd wordt om dit te delen. Daarom verrassen we je graag in een filmpje van anderhalve minuut met onze creativiteit en veelzijdigheid!

» Lees het hele artikel

Tijdelijke versterking Forresult-team door stagiair Tom Dekker

In Forresult | door

Deze maand mogen we bij Forresult een nieuwe stagiair verwelkomen. Tom Dekker, derdejaars student Kunst & Techniek aan de Saxion Hogeschool, zal ons team het komende half jaar versterken. Zijn stage richt zich voornamelijk op, hoe kan het ook anders, internetmarketing.

» Lees het hele artikel

Marketingman: een terugblik op 2011

In Forresult | door

Het afgelopen jaar is er veel veranderd bij Marketingman. We werken vanuit een fantastisch nieuw kantoor en we zijn versterkt met drie enthousiaste nieuwe collega’s. Ook hebben we talrijke aansprekende opdrachtgevers aan ons portfolio toegevoegd. Tijd voor een terugblik op een succesvol 2011.

» Lees het hele artikel

Forresult breidt haar team uit met webredacteur Birthe Stapper

In Forresult | door

Met de komst van Birthe Stapper heeft Forresult er een nieuwe webredacteur bij. Tijdens haar opleiding Communicatiewetenschap deed Birthe veel ervaring op met het toepassen van marketingtechnieken in teksten. Onlangs rondde zij haar studie af en nu is zij klaar om haar omvangrijke marketingkennis om te zetten in effectieve teksten voor de klanten van Forresult.

» Lees het hele artikel

Forresult nieuwbouw plannen

In Algemeen | door

Ondertussen zijn we al een tijdje met Architect Project.DWG aan het brainstormen en tekenen. Dit begint zijn vruchten af te werpen en het resulteert in veel tekeningen en maquettes. De plannen zijn nu zo goed als af voor zowel de binnen- als buitenkant van ons nieuwbouw plan. Hier staan enkele foto’s van ons toekomstige pand. Update:

» Lees het hele artikel