Beoordeling: 9.4/10

Forresult bouwt nieuw op Roombeek

Forresult is begonnen met een nieuwe uitdaging; het bouwen van een pand op Roombeek in Enschede. Deze wijk belooft het creatieve middelpunt te worden van het oosten van het land. En daar willen wij natuurlijk midden in zitten!

Momenteel wordt er samen met een architect hard gewerkt om een prachtig pand te ontwerpen. Een zeer creatief en spannend proces. Aan de hand van de eerste tekeningen kan ik u verzekeren dat het een mooi modern pand wordt! Vanaf eind 2009 / begin 2010 verhuist Forresult naar Roombeek. We houden u op de hoogte!

Kantoor Forresult
Over de auteur
Jorik Heins, CEO Forresult

Jorik Heins, CEO Forresult

Online business optimizer met meer dan 10 jaar ervaring. Directeur van Forresult (voormalig Marketingman BV).Heeft veel kennis van persuasion design, conversie-optimalisatie en webpsychologie. Jorik kan jouw online business een succes maken!

 

Geplaatst in:

 

Maak kennis met ForResult!

Graag leren we jou kennen. Vertel ons wat jij wilt bereiken. Dan geven we je sowieso een aantal bruikbare tips. Wil je een demo van ons syteem, wil je een prijsopgave, heb je specifieke vragen?  Laat het ons weten. Ons team staat voor je klaar!

Neem direct contact op