ForResult – online marketing partner

Forresult breidt haar team uit met webredacteur Birthe Stapper

Met de komst van Birthe Stapper heeft Forresult er een nieuwe webredacteur bij. Tijdens haar opleiding Communicatiewetenschap deed Birthe veel ervaring op met het toepassen van marketingtechnieken in teksten. Onlangs rondde zij haar studie af en nu is zij klaar om haar omvangrijke marketingkennis om te zetten in effectieve teksten voor de klanten van ForResult.


ForResult-CEO Jorik Heins is blij met de nieuwe aanwinst in het team.  “We willen natuurlijk zo goed mogelijk inspelen op de wensen van onze klanten. Birthe gaat zich bij het schrijven van teksten ook richten op zoekmachineoptimalisatie, dus zo sla je twee vliegen in één klap: je krijgt teksten die niet alleen aansprekend zijn voor de lezer, maar die daarnaast hoog scoren in Google.”

Birthe Stapper: “Schrijven was altijd al een passie van me; ik vind het leuk om op een creatieve manier met tekst bezig te zijn. Het schrijven voor de vele verschillende klanten van ForResult zorgt voor extra afwisseling. Ook vind ik het een uitdaging om me in de zoekmachineoptimalisatie te verdiepen, om hier uiteindelijk een expert in te worden.”

 

Over de auteur

Forresult - Online marketing partner

De medewerkers van Forresult delen hun kennis en ervaring met u. Praktische tips, nieuwe verkooptechnieken en succesvolle cases komen voorbij op ons blog.

Geplaatst in:

 

Ook meer bezoekers met zoekmachine optimalisatie?

We nodigen je graag uit om eens kennis te maken. In een telefoongesprek van 5 minuten kunnen we je vertellen hoe zoekmachine optimalisatie jouw bedrijf beter vindbaar maakt. Vaak duurt zo’n gesprek langer omdat we direct al je vragen beantwoorden.

Liever een afspraak inplannen om kennis te maken met een kop koffie of thee erbij? Graag! Dan bespreken we direct samen welke kansen er zijn om jouw online bezoekers te laten stijgen.

Neem direct contact op