Beoordeling: 9.4/10

Benut uw website optimaal: de checklist

We horen het maar al te vaak, de vraag: “wat moet ik doen om mijn website te optimaliseren en de site goed ‘in the picture’ te houden?” Daar is geen eenduidig antwoord op te geven. Immers: iedere website is anders. Wel hebben wij een checklist voor u waarmee u zelf kunt bekijken of er nog iets ontbreekt aan uw website.

 

succesvolle internet marketing

Het is belangrijk dat uw website goed ‘in the picture’ is. Al heeft u een prachtige website, met de beste informatie of de goedkoopste producten: als de website niet voldoende wordt gepromoot trekt u weinig bezoekers. Promotie is één van de belangrijkste kenmerken van een succesvolle website. Onze checklist geeft u inzicht in de meest succesvolle promotietips voor websites.

  • Promotietip 1: de zoekmachine

De zoekmachine is zeer belangrijk voor uw website. Immers: wanneer u niet gevonden wordt, krijgt u ook geen bezoekers op uw website. Promotie via zoekmachines is dus essentieel. Ongeveer 85% van de bezoeken op websites komen via een zoekmachine. Google is de grootste zoekmachine. Zorg ervoor dat u goed vindbaar bent in Google! Wilt u weten hoe? Forresult is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren.

  • Promotietip 2: links

Wanneer u veel links naar uw pagina heeft via andere websites, zult u ook meer bezoekers krijgen. Ook zijn links erg belangrijk voor zoekmachines. Wanneer er veel links zijn naar uw website, indexeert Google uw website hoger. Het is erg veel werk om allerlei links naar uw website te verkijgen, daarom introduceert Forresult zoekmachine optimalisatie. Met zoekmachine optimalisatie zorgen de medewerkers van Forresult er onder andere voor dat er veel links naar uw website worden aangemaakt, zodat u hoger wordt geïndexeerd in Google. Maar er is meer wat u kan doen…

  • Promotietip 3: internet reclame

Adverteren is natuurlijk al jaren een bekende manier om bezoekers te trekken naar uw website. Gelukkig zijn de manieren om te adverteren eindeloos. Met een pakkende boodschap trekt u al gauw meer bezoekers. Internet reclame hoeft niet duur te zijn. Forresult is gespecialiseerd in internet reclame. Samen met u wordt de ideale mix van beschikbare middelen bepaald.

  • Promotietip 4: de website zelf

Het klinkt cliché, maar voordat u bezoekers wilt trekken dient u uw website zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Een duidelijke, overzichtelijke en aantrekkelijke website zorgt voor herbezoek van uw website. Wilt u meer weten over webdesign, en over de indeling van uw website? ForEesult creeërt uw ideale website door middel van webdesign.

  • Promotietip 5: nieuwsbrief

Een nieuwsbrief valt onder e-mail marketing. U informeert uw bezoekers/klanten/potentiële klanten over actualiteiten omtrent uw bedrijf. Een nieuwsbrief kan tot veel website bezoeken leiden, en ook tot aankopen. Zo kunt u bijvoorbeeld, wanneer u producten verkoopt, een nieuwsbrief op laten stellen die alle nieuwe producten laat zien. Of alle aanbiedingen van de maand weergeven. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden voor een nieuwsbrief, en voor e-mail marketing.

Er zijn natuurlijk nog veel meer tips te geven rondom de promotie van uw website. Echter: met deze vijf komt u al een heel eind. Forresult is een professioneel internet marketingbureau, dat onder andere zoekmachine optimalisatie en webdesign verzorgt. Wilt u meer weten over de verschillende diensten van ForResult? Of wilt u een professioneel advies? U kunt altijd terecht op de website of bel 053 43 44 555.

Over de auteur
Forresult - Online marketing partner

Forresult - Online marketing partner

De medewerkers van Forresult delen hun kennis en ervaring met u. Praktische tips, nieuwe verkooptechnieken en succesvolle cases komen voorbij op ons blog.

 

Geplaatst in:

 

Maak kennis met ForResult!

Graag leren we jou kennen. Vertel ons wat jij wilt bereiken. Dan geven we je sowieso een aantal bruikbare tips. Wil je een demo van ons syteem, wil je een prijsopgave, heb je specifieke vragen?  Laat het ons weten. Ons team staat voor je klaar!

Neem direct contact op