Google adverteren: snel resultaat met zoekwoorden die jij wilt!

Wil je snel meer bezoekers op je site en direct meer klanten? Dan is adverteren in Google een goede oplossing! Met campagnes in Google Adwords krijg je direct nieuwe klanten op je site.

Snel klanten naar jouw website!

Met een AdWords campagne kies je zelf op welke woorden je hoog in Google wilt scoren en daar kan je bij wijze van spreken vandaag nog op gevonden worden. Zo krijg je snel potentiële klanten naar je website.

In combinatie met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg je dat alle bezoekers die naar jou op zoek zijn op jouw site terecht komen. 

Specialist in Google adverteren

Bij ForResult helpen we je graag met het opzetten en beheren van je AdWords campagne. We zien vaak dat bedrijven zelf een campagne opzetten of dit door de mensen van Google laten doen. Hiermee verspillen ze een groot gedeelte van het advertentiebudget aan een niet effectieve campagne. Zonde van het geld!

Google AdWords adverteren

Lage advertentiekosten + hoge resultaten

Om te zorgen dat je lage advertentiekosten en hoge resultaten hebt, pakken we adverteren op Google doordacht aan. Onze SEO-specialisten starten met een onderzoek naar de meest kansrijke woorden. Daarna schrijven we krachtige advertentieteksten die de kern van jouw dienstverlening raken. Dan richten we de campagne in zodat je de meest interessante bezoekers voor zo weinig mogelijk geld op je site krijgt.

Google wil zoveel mogelijk geld aan jou verdienen. Ons doel is dat jij zoveel mogelijk geld aan Google verdient.

Volledige controle advertentiebudget

Als klant heb jij volledige controle over je advertentiebudget. Je bepaalt zelf je budget en betaalt dit rechtstreeks aan Google. Wij stellen je campagne zo effectief mogelijk in en onderhouden hem. Ons belang is dat jij zoveel mogelijk resultaat uit je campagne haalt en dit zo goedkoop mogelijk voor je te maken.

Meer winst uit je site met online adverteren

We zorgen er sowieso voor dat je niet alleen bezoekers krijgt, maar dat die bezoekers ook relevant zijn. Je hebt niets aan duizenden bezoekers die niets bestellen.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij jouw klant overtuigt op de pagina waar hij binnen komt. Want als je wel bezoekers op je website hebt, maar je pagina niet overtuigt, dan kost dat handen vol geld. Dit doen we met conversie optimalisatie.

Bijvoorbeeld, je betaalt 50 cent per klik en 1 op de 200 bezoekers wordt klant. Of je optimaliseert de pagina en 1 op de 100 bezoekers wordt klant. Dat levert je 2 keer zoveel op voor hetzelfde bedrag. Zo zorg je dat jij geld aan je AdWords campagne verdient in plaats van dat online adverteren jou veel geld kost.

Google AdWords posities
pijl

Ervaar het zelf met het probeerpakket

Als je dit zelf wilt ervaren, is het probeerpakket de uitkomst! We horen vaak dat klanten slechte ervaringen hebben met online marketing bureaus. Dankzij het probeerpakket ervaar je zelf dat wij eerlijke mensen zijn en geen cowboys .

Toon me de details
Gezien bij:
RTL4 logo
NOS logo
Editie NL logo
Volkskrant logo
RTL4 logo