Een betere website, voor meer resultaat

Je kunt duizenden euro's uitgeven aan marketing. Geld stoppen in Google, Facebook en advertenties. Maar als je website niet goed is, krijg je vooral veel bezoekers die binnen een paar seconden je website verlaten.

Dat wil je niet! We vertellen je hier hoe je dat oplost!

99% van je klanten loop jij waarschijnlijk mis!

De meeste websites en webshops hebben een conversie-percentage van 1% of minder. Dat betekent dat slechts 1 op de 100 bezoekers iets koopt of contact opneemt. 99% van de bezoekers wordt door de websites niet overtuigd om actie te ondernemen.

99 procent verlaat website

Bij ForResult helpen we je om de overtuigingskracht van je website of webshop te verbeteren.

Als we je conversiepercentage verhogen van 1% naar 2% wordt jouw aantal klanten verdubbeld. Daarvoor heb je géén extra bezoekers nodig. Door beter te overtuigen levert hetzelfde aantal bezoekers, je dus 2x zoveel op.

Dit doen we voor je

Soms zijn een paar kleine aanpassingen genoeg om je website of webshop te verbetere. Soms is de fundering van je website verkeerd. Dan kunnen wij je helpen aan een geheel nieuwe website of webshop. Helemaal afhankelijk van wat jij wilt en wat je nodig hebt.

Pas als je bezoekers door je website worden overtuigd, heeft het zin om te investeren in groei van je bezoekersaantal! We zijn de specialisten die jouw website overtuigender maken. 

Een voorbeeld uit de praktijk

Voor garagedeurenbedrijf ‘Different Doors’ hebben we een compleet nieuwe website ontwikkeld. Op deze website vinden de bezoekers in één oogopslag het aanbod, de sterke punten, de projecten en natuurlijk de klantervaringen. Dit alles heeft gezorgd voor een flink gestegen conversiepercentage.

Door de website goed vindbaar te maken hebben we veel nieuwe bezoekers kunnen aantrekken. Via zoekmachine optimalisatie hebben we Different Doors op plek 1 in Google gekregen voor zeer relevante zoektermen zoals ‘houten garagedeuren’ en ‘openslaande garagedeuren’.

Het bedrijf is enorm gegroeid dankzij de nieuwe website, en groeit nog iedere maand dankzij de samenwerking met ForResult.

Jouw online marketing partner?

ForResult is in 2005 door Jorik Heins gestart vanuit zijn passie voor marketing. Tegenwoordig is Forresult met zo'n 10 experts dagelijks aan het werk om veel mooie bedrijven te laten groeien. Veel klanten zijn al jaren klant en een aantal zelfs al sinds de oprichting in 2005. Wij zijn hun marketingpartner. Dat vinden we de leukste manier van samenwerken: meebouwen aan de groei van bedrijven. We werken transparant en we delen onze kennis. Zo ontstaan win-win partnerships.

We maken graag kennis met je

Jouw bedrijf heeft zijn eigen uitdagingen. Wil jij weten of wij de ideale partner zijn voor jouw uitdagingen? Gaan we samen jouw bedrijf laten groeien? Daar kom je achter door kennis met ons te maken.

We nodigen je graag uit. Persoonlijk, laagdrempelig en zonder verplichtingen.

 

Wat heeft jouw voorkeur? Maak hier je keuze:

Ik ontvang een uitnodiging per e-mail   Ik word liever even gebeld

Privacy garantie
Je komt niet op een mailinglijst, je wordt niet door een callcenter gebeld.
Ik bel of mail je persoonlijk om kennis te maken. Erewoord!