Beoordeling: 9.4/10

Een betere website,
voor meer resultaat

Je kunt duizenden euro’s uitgeven aan marketing. Geld stoppen in Google, Facebook en advertenties. Maar als je website niet goed is, krijg je vooral veel bezoekers die binnen een paar seconden je website verlaten.

Dat wil je niet! We vertellen je hier hoe je dat oplost!

99% van je klanten loop jij waarschijnlijk mis!

De meeste websites en webshops hebben een conversie-percentage van 1% of minder. Dat betekent dat slechts 1 op de 100 bezoekers iets koopt of contact opneemt. 99% van de bezoekers wordt door de websites niet overtuigd om actie te ondernemen.

Als we je conversiepercentage verhogen van 1% naar 2% wordt jouw aantal klanten verdubbeld. Daarvoor heb je géén extra bezoekers nodig. Door beter te overtuigen levert hetzelfde aantal bezoekers, je dus 2x zoveel op.

Conversie verhogen

Dit doen we voor je

Soms zijn een paar kleine aanpassingen genoeg om je website of webshop te verbeteren. Soms is de fundering van je website verkeerd. Dan kunnen wij je helpen aan een geheel nieuwe website of webshop. Helemaal afhankelijk van wat jij wilt en wat je nodig hebt.

Pas als je bezoekers door je website worden overtuigd, heeft het zin om te investeren in groei van je bezoekersaantal! We zijn de specialisten die jouw website overtuigender maken.

Een voorbeeld uit de praktijk

Voor garagedeurenbedrijf ‘Different Doors’ hebben we een compleet nieuwe website ontwikkeld. Op deze website vinden de bezoekers in één oogopslag het aanbod, de sterke punten, de projecten en natuurlijk de klantervaringen. Dit alles heeft gezorgd voor een flink gestegen conversiepercentage.

Door de website goed vindbaar te maken hebben we veel nieuwe bezoekers kunnen aantrekken. Via zoekmachine optimalisatie hebben we Different Doors op plek 1 in Google gekregen voor zeer relevante zoektermen zoals ‘houten garagedeuren’ en ‘openslaande garagedeuren’.

Het bedrijf is enorm gegroeid dankzij de nieuwe website, en groeit nog iedere maand dankzij de samenwerking met ForResult.

Conversie verhogen

Jouw online marketing partner?

ForResult is in 2005 door Jorik Heins gestart vanuit zijn passie voor marketing. Tegenwoordig is Forresult met zo’n 10 experts dagelijks aan het werk om veel mooie bedrijven te laten groeien. Veel klanten zijn al jaren klant en een aantal zelfs al sinds de oprichting in 2005. Wij zijn hun marketingpartner. Dat vinden we de leukste manier van samenwerken: meebouwen aan de groei van bedrijven. We werken transparant en we delen onze kennis. Zo ontstaan win-win partnerships.

Bij ForResult helpen we je om de overtuigingskracht van je website of webshop te verbeteren.

Meer weten of kennismaken?

Graag leren we jou kennen. Vertel ons vrijblijvend wat jij wilt bereiken. Dan geven we je sowieso een aantal bruikbare tips, en misschien is er een klik en zijn wij het online marketing bureau dat jouw bedrijf helpt groeien met het veranderen van website bezoekers in klanten.

Ik wil kennis maken

  Vul hier hoe je wilt dat wij contact met je opnemen


  Kies een vorm van contact


  Gezien bij:
  RTL4 logo
  NOS logo
  Editie NL logo
  Volkskrant logo
  RTL4 logo